Zobacz pełną wersję : Jak wymienić podświetlenie przycisku świateł awaryjnych
arczi12345
11-08-08, 22:39
Witam serdecznie !!! Posiadam Hondę Civic z roku 1998 EJ9 HB i w związku z tym mam pytanko.
Jak mogę wymienić podświetlenie przycisku świateł awaryjnych bo mi się nie pali.Bardzo serdecznie prosze o pomoc w tej kwesti za co z góry bardzo serdecznie dziękuję.Pozdrawiam.
jak wyjmiesz przycisk to zobaczysz oprawki żarówek takie na krzyżykowy wkrętak - wykręć-wymień żarówkę-wkręć-złóż do kupy i będzie dobrze
arczi12345
12-08-08, 09:29
Dziękuję bardzo serdecznie , ale mi chodzi jak właśnie wyciągnąć ten przycisk żebym nic nie schrzanił.Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam serdecznie.Dodam jeszcze , że to jest ten okrągły przycisk.
nie jestem teraz przy samochodzie ale przypadkiem przy tym czerwonym elemencie od przycisku nie ma miejsce na podważenie?
delikatnie musisz podwazyc plaskim srubokretem po bokach i wyciagniesz bez problemu :)
delikatnie musisz podwazyc plaskim srubokretem po bokach i wyciagniesz bez problemu :)
najlepiej tez podlozyc kawalek szmanki na przyklad :D zeby plastiku nie uszkodzic
może TUTAJ (http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=8342) coś znajdziesz...