PDA

Zobacz pełną wersję : zamienniki dla oryginalnych wycieraczek przód

Drumek
22-12-15, 20:20
Witam!
Podałby mi ktoś model zamiennika wycieraczek przód do Sedana i Hatchbacka? Najlepiej Bosh'a, gdyż przyszły mi dzisiaj do mojego VIII Type S'a, i jestem mega zadowolony z Boshow, dlatego do mojej IX'tki też wpadną :cool:

kolc
22-12-15, 20:42
'BOSCH 3 397 118 912' to komplet lewa i prawa do HB. Zamontowałem takie niedawno i wszystko jest ok. :)

MakCivic
05-01-16, 11:54
Też mam Bosch'a i w moim odczuciu zbierają lepiej niż oryginalne (tamte od początku mazały).

ktyl
12-01-16, 01:03
Ja kupiłem Valeo Silencio XTRM. W porównaniu do oryginałów są cichsze i dużo lepiej zbierają, następne będą takie same :). U mnie podobnie jak u kolegi MakCivic oryginały od początku zostawiały ślady (zwłaszcza lewa wycieraczka na wysokości moich oczu....)

_posen
12-01-16, 17:46
Rok jezdzilem na pieknej serii i lewa wyzionela ducha (zostawiala slady na wysokosci oczu od nowosci). Potem rok na boschowskich twinach - tez lewa padła i nie wyciera na srodku. Teraz kupilem valeo i mimo, ze przy boschu to plastik maja tandetniejszy (do serii nawet nie porownuje) to uwaga - lewa wyciera idealnie :)))

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Thomas207
17-01-16, 14:26
Ja dzisiaj założyłem Alci, komplet kosztował 40 zł. Mam takie w drugim aucie i są ok. Za te cenę można wymieniać nawet i dwa razy w roku. Oryginały wytrzymały rok i 15 tys zanim zaczęły mazać.