PDA

Zobacz pełną wersję : Doradzcie Gdzie tanio i dobrze założą mi GAz!

makinen_rally
26-10-05, 09:54
Witam! jak w temacie,, mam hanie 6gen D14Z4 w automacie:( <z przypadku nie z wyboru ten automat> i rozwazam zalozenie instalacji z sekwencyjnym wtryskiem gazu,, u mnie w miesice montaz takej instalacji kosztuje 3 600zl , orientuje sie ze mozna w innych miastach zrobic to taniej,,,,, prosze podrzućcie adresy sprawdzonych przez was warsztatów LPG,,, sprawa dość pilna,, pozdro

wunat
26-10-05, 10:22
w Warszawie AFAIK taniej nie zrobisz

cihy
26-10-05, 10:51
albo dobrze, albo tanio - niestety zeby instalacja byla dobra trzeba dobrych komponentów i dokładności instalacji, a cena 3600 wydaje się niską za wtrysk

TDP
26-10-05, 11:17
3400 w WARSZAWIE na bielanach bardzo dobry warsztat chodzi idelanie instalacja SIROCCO

ppm702
26-10-05, 11:38
makinen_rally, weź pod uwagę jedną rzecz... W Wawie jest kilku gazowników godnych polecenia, tylko czy w przypadku jakiegokolwiek uszkodzenia będziesz gonił do Wawy na etylinie? I druga sprawa, czy na przeglądy gwarancyjne też będziesz przyjeżdżał :?: Ja zrobiłbym gdzieś relatywnie blisko domu, bo z Mławy masz jednak kawałeczek...

makinen_rally
26-10-05, 11:43
makinen_rally, weź pod uwagę jedną rzecz... W Wawie jest kilku gazowników godnych polecenia, tylko czy w przypadku jakiegokolwiek uszkodzenia będziesz gonił do Wawy na etylinie? I druga sprawa, czy na przeglądy gwarancyjne też będziesz przyjeżdżał :?: Ja zrobiłbym gdzieś relatywnie blisko domu, bo z Mławy masz jednak kawałeczek...

tylko ze moze wkrotce zmienie miejsce zamieszkania i dlatego pytam,,,,, dzieki za twoja odpowiedz,,, czytajac twoje wypowiedzi naprawde stwierdzam ze spoko ziom z ciebie,,, dziś zadzwonie do tego serwisu co ty zakladales,,,

[ Dodano: Sro 26 Paź, 2005 ]

a cena 3600 wydaje się niską za wtrysk

dostałem po znajomości 200zl rabatu,,,,, listwa wtryskowa MATRIX ma być,, chodź dużo mi to nie mówi

ppm702
26-10-05, 12:07
THX Makinen :) :oops: Zadzwoń ale chyba Pati się umawiał u nich ostatnio na montaż i zaproponowali mu właśnie 3,6k o ile dobrze pamiętam...

makinen_rally
26-10-05, 12:09
jak rzuce gaza to przelece sie na spocik :)

dzieks ppm702

ppm702
26-10-05, 12:13
you're wellcome :D Tylko lataj nisko i powoli na ten nasz spocik :D ;)

makinen_rally
26-10-05, 19:55
no teraz to tak bo raz juz poleciałem swoim kanarkiem na latarke,,, kurcze jednak hania żółtek to jest to!! małolatki robią wow!!

[ Dodano: Pią 28 Paź, 2005 ]
sekwencja już jest montowana można zamykać