Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak podłączyć itp??

januwek
08-08-08, 20:38
Koledzy jak ktoś ma zrobiony dobrze przód to co proponujecie na tył? Tuba lub sub i wzmak? czy dobr głośniki? Czy pod wzmaka podłączyć tylne i przednie głośniki żeby lepiej był? I czy jak ktoś podepnie tylne głośniki pod wzmaka to czy jest sens dawać jeszcze tube? Czy tuba nie zagłuszy tylnych głośników??? Pozdrawiam:D

sebush
08-08-08, 21:18
na tyl skrzynke, przod tez pod wzmaka bym radzil no ale tez zalezy co tam masz na przodzie, tuba buczy a nie gra, wiem bo mam u siebie, mam tez skrzynke w sumie skrzynie :D ale nie woze jej ze wzgledow na jej gabaryty, planuje mniejsza, takze tube odradzam, najlepiej to dobry przod+skrzynka z tylu, zadne tam glosniki w polke itp

Adi89
08-08-08, 21:26
Zalezy Czego Sie Oczekuje Od Sprzetu

Ja Mam w Swojej Hani W Dzwiach Głosniki 2 Drożne A Z Tyłu Na Półce
BLAUPUNKT BGx 693 HP 6"x9" 240W X 2 Do Tego Radio Playning ( Pionier )
I Gra Dobrze Na Pełnym Basie Do Głosniki Daja Jak Woofer Chociaz Jesli Ktos Chce
Głeboki Bas To Niech Sprawi Sobie Pozadny Woofer Bo Mi Od Tego basu Wysokotonówki W Tylnych Głośnikach
Juz Zaczynaja Skrzeczeć ;/ Sprzet Co Ma To Moze Nie Rewelacja Ale Daje Rade Chociaz Mam W Planach Co Innego
Z Tym Co Jest Juz Kupiłem Auto.

KrzyChules
08-08-08, 21:36
wg mnie to dobry zestaw na przod + wytłumienie podlanczone to pod wzmak
powino wystarczyc
ew. j/w + skrzynka - to jest najlepsza opcja

MaTeUsZ_V212
08-08-08, 22:57
Zgadza się dobry zestaw odseparowany na przód do tego pożądne wytłumienie drzwi i naprawde przyjemnie gra. Dla wypełnienia zakresu suba i to wszystko. Wzmacniacz 4-kanałowy pod niego podpięte przednie głośniki i sub.

januwek
09-08-08, 06:50
czyli do tego już w półkę nic? a jak będzie gać głośno to nie zacznie przód trzeszczeć? JBL moc max 300wat nominalna 100

czy takie głośniki lepiej pod samo radio?

koledzy i czym przymocować skrzynie żeby nie latała po całym bagażniku? I jeszcze czy przy skrzyni nie powinienem się bać że mi się szyba z tyłu odklei???