PDA

Zobacz pełną wersję : Sluchanie muzyki przez bluetooth

Crisko
27-11-15, 11:30
Witam, czy da sie sluchac muzyki poprzez bluetooth z telefonu w wersji z navi po liftingu? Uzywanie plyt jest irytujce a montowanie adaptera usb to nie do konca to czego bym oczekiwal. ;)

filipfm
27-11-15, 11:53
Witam, czy da sie sluchac muzyki poprzez bluetooth z telefonu w wersji z navi po liftingu? Uzywanie plyt jest irytujce a montowanie adaptera usb to nie do konca to czego bym oczekiwal. ;)

Nie. Ale jak masz polifta to masz port USB na pendrive i wejscie aux, zeby podlaczyc np telefon grajacy ze spotify.

Crisko
27-11-15, 12:10
No i wlasnie tu jest problem bo z tego co mi wiadomo to port usb i aux powinien byc w schowku pod podlokietnikiem a tam nic nie mam, swego czasu rozbieralem wnetrze i w calym tunelu byly tylko kable od zapalniczki i podgrzewania foteli. Dodam ze jest to wersja executive jednak w wersji angielskiej, moze na wyspach bylo inne, ubozsze (??) Wyposazenie? Albo te wejscia sa w innym miejscu? Bo wydaje mi sie ze mam najbogatsza wersje wyposazenia i troche dziwne ze nie ma akurat auxu a nie chce kombinowac z adapterami. :/

filipfm
27-11-15, 12:37
No to faktycznie dziwne. Wprawdzie na wyspach zawsze bylo troche inaczej, to jednak myslalem, ze USB i AUX w polifcie to standard. I na wyspach nie bylo Executive tylko EX :)
A moze masz jakas przejsciowke i sie jeszcze nie zalapala na te frykasy.

Crisko
27-11-15, 12:54
Poczytalem i tak jak napisales to jest przejsciowka i sie na aux i usb nie zalapala, jest za stara o 2 miesiace te bajery dodali w czerwcu a ja mam samochod z kwietnia. :( dziwne ze honda nie dodala wsparcia dla sluchania muzyki przez wbudowanego bluetootha.

filipfm
27-11-15, 14:26
ano nie ma. Dzwieki z tel slychac tylko w trakcie rozmowy telefonicznej :D jak gadam przez telefon to ostrzezenia z janosika mam na glosnikach ;)

Pawel_Strzodka
29-11-15, 17:22
Poczytalem i tak jak napisales to jest przejsciowka i sie na aux i usb nie zalapala, jest za stara o 2 miesiace te bajery dodali w czerwcu a ja mam samochod z kwietnia. :( dziwne ze honda nie dodala wsparcia dla sluchania muzyki przez wbudowanego bluetootha.
Siema.Pisales o wejsciu aux i usb w podlokietniku.Ja tez mam wersje executive z Anglii rocznik 2008 grudzien.Czy w moim modelu są te wejscia?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

andkas
29-11-15, 20:42
Siema.Pisales o wejsciu aux i usb w podlokietniku.Ja tez mam wersje executive z Anglii rocznik 2008 grudzien.Czy w moim modelu są te wejscia?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Chyba żartujesz? Tak trudno podnieść podłokietnik i sprawdzić?