Zobacz pełną wersję : Airbag SRS - świeci się kontrolka, gdzie znajde czujnik uderzeniowy od pasa
KoloManolo
18-11-15, 09:45
Witam, Kupiłem Civica 3 lata temu z błędem Air Bag. Byłem ostatnio na diagnostyce i komputer pokazał problem z czujnikiem od strony pasażera. Niestety nie mam ani wydruku ani nie zrobiłem zdjęcia. Mechanik powiedział, że ten czujnik może znajdować się w Civicu na dole belki od pasów pod plastikami ochronnymi.
Czy tak jest naprawdę? Prawdopodobnie styki są zapieczone lub czujnik do wymiany.
Najlepiej jakby ktoś z Was miał książkę serwisową do tego modelu Civica albo jakiś link pomocny.
pierwszy post i od razu z problem, a przywitac sie ??
KoloManolo
18-11-15, 14:02
Przywitałem się ;) Napisałem witam :D
Powinieneś napisać ile masz lat, gdzie mieszkasz, wolny lub zajęty,ulubiony posilek, oraz jakie masz hobby. :D przesadzacie już z tym witaniem na forum.
przesadzaja to ludzie piszac od razu o problemie bo szkoda im wydac kasy na mechanika, a juz nie mowic o ich cennym czasie aby poszukac na forum w przegladarce, po co sie wysilac lepiej napisac nowy temat i robic burdel na forum i powielac tematy
przesadzaja to ludzie piszac od razu o problemie bo szkoda im wydac kasy na mechanika, a juz nie mowic o ich cennym czasie aby poszukac na forum w przegladarce, po co sie wysilac lepiej napisac nowy temat i robic burdel na forum i powielac tematy
Powinieneś napisać ile masz lat, gdzie mieszkasz, wolny lub zajęty,ulubiony posilek, oraz jakie masz hobby. :D przesadzacie już z tym witaniem na forum.
skoro nic nie wniosles sensowengo do tematu to po co sie udzielasz?? i nie przesadzamy tylko jak juz przesadzam choc i tak mi sie nie wydaje