Zobacz pełną wersję : Standardowy wymiar głośników EJ6
przemek23pl
14-11-15, 18:58
Witam, mam pytanie. Ze względu na to że ostatnio nie mam czasu żeby zajrzeć jakie są standardowe wymiary głośników w EJ6 zwracam się do was z prośbą o ich podanie. Od razu bym prosił o propozycję zestawu głośników.
Zdjęcie maskownicy to max 10 sekund. Możesz zostać przy oem, poprostu wyklej drzwi matami.
Niedługo zaczną powstawać tematy typu: jakie powinno być ciśnienie w standardowych kołach? Nie mam czasu, żeby otworzyć drzwi i spojrzeć na naklejkę...
Standardowy rozmiar jest niestandardowy, i żeby to jakoś grało musisz kupić dystanse do ej6/ej9 i wtedy zamontujesz głośniki 165mm. Polecam powerbass s60c
Przód 160mm tył jajka 6x9 bodajże.
Polecam powerbass s60c
Dają rade? Planuje kupić powerbass przód i tył ale bez wzmaka i skrzynki
Szczerze to elips nie polecam powerbassa, znacznie lepiej grają JBL GTO 928 tylko nie wiem czy są jeszcze do dostania
JBL już niestety nie do dostania , szukam dobrych na tył głośników i nie za bardzo wiem na co sie zdecydowac
Przód 160mm tył jajka 6x9 bodajże.
Dają rade? Planuje kupić powerbass przód i tył ale bez wzmaka i skrzynki
z jakim radiem? generalnie nie będzie rewelki, żadne radio nie uciągnie sensownie takiego zestawu.
Kenwooda kmm 100 chyba budzetowe radio 250 zl dalem chyba . czytajac opinie zniechecam sie moze sie wstrzymam w zainwestuje wiecej kasy i zrobie jak trzeba cos porzadnego ;)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka