Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z wycieraczkami

Sebson95
01-11-15, 08:30
Witam. Gdzie w hondzie vi hatchback 1.4 90km znajduje się silniczek od tylnej wycieraczki ? Bo tylko leje spryskiwacz a wycieraczka sie nie Wlacza a silniczka też nie słychać.

MM63
01-11-15, 12:41
U nas w 5D znajduje się w tylnej klapie.

W 3D podobno jest przy lewym przednim nadkolu, a z samą wycieraczką jest połączony wałem kardana.

Sebson95
01-11-15, 17:17
Kolego a co to 3D i 5D bo to moja pierwsza Honda i jestem zielony jeszcze w tych sprawach.

MM63
01-11-15, 18:57
Jedź do warsztatu i niczym się nie przejmuj.
Jak można się nawet nie domyślać gdzie jest silniczek wycieraczki.

MichałCK
01-11-15, 19:54
Sprawdź bezpiecznik który jest za to odpowiedzialny, potem baw się z silniczkiem.
Na logikę musi być pod tapicerką klapy jak to w każdym aucie.
3D,5D to liczba drzwi, więc to nie twój dział.
Wszelkie pytania kieruj do działu Civic 92-00 & CRX delsol..

Lub zrób tak jak pisze MM63, i niczym się nie przejmuj :)

Sebson95
01-11-15, 21:57
Domyslalem sie ze może być w tylnej klapie. Ale doszly mnie słuchy ze w nadkolu mogą być itp. Wolalem sie upewnic

Guscioren
01-11-15, 23:33
http://cdn.mashable.com/wp-content/uploads/2009/12/picard-facepalm.jpg

Radzyn
02-11-15, 01:06
To się nie dzieje na prawdę...
MM63 - wyrzuty sumienia uzasadnione!
(za to co z nami zrobiłeś w tym wątku, czyli zachwianie wiary w homo sapiens) :p

kamil39
02-11-15, 08:13
Chlopie pomysl logicznie, gdzie ma byc silniczek wycieraczki jak nie w poblizu wycieraczki ?
Silniczek pracuje Ci pod maska i sila woli porusza wycieraczka? No bez jaj

Sebson95
02-11-15, 08:25
Skoro jakiś kolega wyżej pisał że w 3 drzwiowym może być w przednim nadkolu ?? to co ja mam wszystko sprawdzać?, Chciałem się upewnić bo od tego jest forum a tu grasuje grupa cwaniaków którzy c**** umieją tak naprawdę ale do dissowania kogoś to pierwsi *******one ścierwa

Guscioren
02-11-15, 09:28
Skoro jakiś kolega wyżej pisał że w 3 drzwiowym może być w przednim nadkolu ?? to co ja mam wszystko sprawdzać?, Chciałem się upewnić bo od tego jest forum a tu grasuje grupa cwaniaków którzy c**** umieją tak naprawdę ale do dissowania kogoś to pierwsi *******one ścierwa

Kolego pojebały Ci sie fora, tutaj nie ma zwolenników Firmy bądź Kaliego. Nie wyskocz przypadkiem do nas z maczetą bo u was to dosyć modne jest :cool:
Pojebałeś dział bo to jest dział 5d, a nie 3d, nie używasz tego co masz między uszami, nie masz totalnie pojęcia o tym jak jest zbudowany samochód to lepiej oddaj to auto do mechanika skoro ktoś Ci dla beki napisał że silniczek jest w przednim nadkolu a ty to łyknąłeś jak pelikan =]. Jak Ci napisze że po nasraniu na maske doda Ci to 20 koni to będziesz od dziś robił kupe na samochodzie?
Kończ waść, wstydu oszczędź!

fełtek
02-11-15, 11:46
Z drugiej strony Wam powiem Panowie że sami nie błyszczycie! Chłopak się przyznał że zielony to trzeba było mu wytłumaczyć jak zielonemu,a nie pompę cisnąć. Ja,czy Ty czy Wy też wszystkiego nie wiecie w każdej dziedzinie i niekoniecznie mam na myśli motoryzacyjną. I chcieli byście się czegoś np. z fotografi nauczyć i Panowie wszechwiedzący by was tak cisnęli to byli byście z tego zadowoleni? Dla jednego będzie umiejscowienie silniczka jasne jak słońce,dla drugiego nie. Czy forum nie po to jest żeby ludziom pomagać,nawet tym z ciemniejszej strony?
Chcecie się pastwić i nabijać z czyjejś niewiedzy to może załóżmy temat pt. "pompa z żółtodzioba".

To byłem ja,obrońca uciśnionych :D

MM63
02-11-15, 12:10
To byłem ja,obrońca uciśnionych :D

To jako obrońca uciśnionych zaglądaj tu częściej niż tylko łagodzić konflikty i odpowiadaj tym świeżakom.

fełtek
02-11-15, 12:38
To jako obrońca uciśnionych zaglądaj tu częściej niż tylko łagodzić konflikty i odpowiadaj tym świeżakom.

Co mam odpowiadać jak się nie znam.

MM63
02-11-15, 12:39
Co mam odpowiadać jak się nie znam.

Wiesz gdzie jest silniczek wycieraczki.

fełtek
02-11-15, 13:00
Wiesz gdzie jest silniczek wycieraczki.

Wiem. Z tym że tematu wczas nie dostrzegłem .