Zobacz pełną wersję : jakie zarowki?
witam, jestem tu nowy ale przegladam i przegladam forum i nie widze konkretnych rzeczy... mianowiscie nie dziala mi podswietlenie galek od nawiewu, sily klimy itp... honda civic vii po lifcie przeszukuje fotum ale kazdy pisze ze nalepiej wymienic zarowki, wszystko ok tylko bardzo prosze mi powiedziec jakie zarowki przychodza do podswietlenie tych galek nawiewu? sa tak 2 zarowki czy wiecej, czytalem ze tylko 2 i podane swiatlo jest przez pryzmaty... chce dokladnie sie dowiedziec aby rozebrac wymienic i zlozyc, bo jesli rozbiore a okaze sie ze zle zarowki kupilem to nie chce jezdzic z rozebranym kokpitem... pozdrawiam noln3jm
A przywitac sie najpoer moze ?
vnv_nation
28-10-15, 12:24
A przywitac sie najpoer moze ?
yyyy...
witam
@Karoles
Czyli ze co? Czekoladki ma ci kupic jeszcze? Czy z kwiatkami przyjsc na powitanie?
nie poprostu wkurza mnie fakt ze kazdy ma 1 post i juz z probleme nie poszuka w googlach chociazby i od razu temat i potem chcesz cos znalezc na forum konkretnego to wychodzi 500 postow a jakby ktos sie chociaz chwile zastanowil i wklepal w googale jak ja to zrobilem i w 1 min mam odpowiedz na pytanie
http://www.civicforum.pl/showthread.php/28553-%C5%BBar%C3%B3wki-konsoli-%C5%9Brodkowej-%28pod-pokr%C4%99t%C5%82ami%29
3 odnosnik po wpisaniu w google. trudne nie ??!!
tyle OT
vnv_nation
28-10-15, 12:45
Swiata nie zmienisz swoja irytacja. Jak zaczna takie tematy pozostawac bez odpowiedzi to ludzie zaczna wyszukiwarki uzywac :)