Zobacz pełną wersję : Kierunki po zamknięciu auta Honda Stream
Witam poszukuje pomocy w podłączeniu kierunków do centralnego wiem że można pod przełącznik awaryjnych ale czy moge się wpiąć w centralkę pilota centralnego tam jest 4 przewody czy szukać centralki od zamków
Pod kierownicą masz kostkę przerywacza, nie pamiętam ale chyba żółto zielony przewód, najlepiej weź miernik napięcia + sonda w postaci małej igiełki, włączasz awaryjne i patrzysz na którym kablu tester miga. Tam wpinasz przewody sterownika centralnego zamka.
Dziękuje za odpowiedz tylko że jedyną żecz która ma coś w spólnego z centralnym to znalazłem to
https://lh3.googleusercontent.com/-NZklFMajR3M/T8OeYUJWrEI/AAAAAAAAATU/MfpjqeunucA/s800/Vastaanotin2.jpg
Czy do tego mogę podłączyć się.
Nie. Podłącz kierunki pod kable od kostki przy manetce od kierunków przy kierownicy. Najszybciej i najłatwiej wg. mnie :)
Kolego a czy mógł byś coś więcej napisać podłączyć kierunki rozumiem ale od czego kabel pociągnąć do kierunków czy może być od tego modułu co dałem foto wczesniej
Gziękuje koledzy za pomoc już podłączone wszystko działa elegancko.
Podłączyłem się pod kable od centralnego zamka z drzwi w kostkę nad lewą nogą kierowcy i kostka od kierunków wszystko działa elegancko.
Pozdrawiam
Od czego pociągnąłeś bo jestem ciekaw?
Witam kolego wpiołem się w przewody idące do zamka w drzwiach i w kostkę przy włączniku kierunkowskazów.
Bez żadnych diód? Prosto od kabli od siłownika w drzwiach pociągnąłeś pod kierunki tak? :)
Diody juz pewnie mial fabrycznie wlutowane w wiazke przewodów sterownika. Jak nie... To najwyżej kupi drugi :-)
Wysłane z mojego VX2 przy użyciu Tapatalka