Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Odgrzybianie klimy (otwór serwisowy) City 2006 rok

m26
13-10-15, 19:00
Prosze o informację o wzierniku serwisowym przez który można podać ¶rodek odgrzybiajacy bezposrednio w mieszalnik.Nie jest to moje auto i nie znam tej konstrukcji,a czeka mnie odgrzybianie,wiec chciałem sie przygotowac teoretycznie,zamiasz potem szukac mozliwosci gdzie wcisn±ć lancę.
Ew. jak±¶ informację o innym sposobie przewidzianym przez producenta (przez otwór rezystora,obudowę wentylatora itd.) lub link do jakiej¶ m±drej papierologii.

BealteMazi
13-10-15, 21:09
pomyłka

m26
14-10-15, 00:02
pomyłka

W kwestii?

wojtek.rum
16-10-15, 20:19
Wg.mnie odgrzybianie nie ma sensu, wystarczy oczyscic osadnik , w powietrzu jest 100 razy wiecej grzybow jak w klimie a ten proces to nabijanie kapsy warsztatom

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

m26
17-10-15, 19:49
To nie jest pomylka i nie jest to nabijanie kasy warsztatom.Wielokrotnie już trafilem na auto tak zagrzybione ze potraktowanie ¶rodkiem nie pomogło do końca i trzeba bylo powtorzyć.Ludziom wydaje się że jak kichaj± przy klimie,to jest to reakcja na zmianę temperatury,a tak naprawdę jest to reakcja na grzyby.
Nabijanie kasy jest wtedy jak kto¶ tego nie robi profesjonalnie,tylko jakim¶ sprayem,który nadaje się jedynie do wypsikania w spodnie.