Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ulter nrs ??? pomoc

rogeroxd
08-10-15, 20:53
Witam mam problem posiadam VI HB D15Z16 KOLEKTOR BEZ KATA 2 calowy rury i srodkowy tlumik proexa proseries powiekszony i chce kupic ulter NRS i teraz pytanie czy ktos posiadał taki tłumik ale z przelotem całym ? chce znac opinie jak sie zachowuje na przelocie bo filmiki sa ale jak jest kat i srodkowy ;/ :(

PROSZE O POMOC

ZdanoG6
10-10-15, 02:34
Mogę polecić tylko M-tech oem looka. Mam takie cos w przelocie i gra fajnie bo nie wyje a przy wysokich obrotach ciekawie brzmi. RM motors miał znajomy, także chwalił. Ulter, WM będą drzeć japę ale tak nieprzyjemnie jakbyś wspawał puszkę po piwie. wpisz na yt Porównanie wydechów mtech ZdanoG6, tam jest film jak to brzmi

rogeroxd
10-10-15, 07:52
Dzięki wielkie, bo chodzi żeby nie był strasznie głośny, jak nie wiem co, żebym bardziej słyszał dolot niż wyjąć wydech :D

ZdanoG6
10-10-15, 09:40
Dzięki wielkie, bo chodzi żeby nie był strasznie głośny, jak nie wiem co, żebym bardziej słyszał dolot niż wyjąć wydech :D

No to jak chcesz słyszeć dolot to końcowy seria. Nie ma innej opcji.

Labed2007
10-10-15, 13:27
No to jak chcesz słyszeć dolot to końcowy seria. Nie ma innej opcji.

Na OEM Look dolot wydech będzie tak głośny jak dolot albo cichszy nawet. Zwłaszcza jak założysz duży środkowy.

Subtil
10-10-15, 17:41
ten ulter ma mala puszke wiec jako jedyny na caly przelot odradzam. Ja w b16 mialem ulter sport na pelnym przelocie (niecale 2') i grało to bardzo fajnie :P nawet filmik jakim mam chyba, wstawie jak znajde ;)

rogeroxd
11-10-15, 09:30
Tylko ze OEM Look napewno drogi, :( ja właśnie mam ultera teraz dedykowanego był od kiedy kupiłem Hondę, a jeszcze nie wiem jak brzmi bo u mechanika jest i właśnie zakłada 2 całe rury i srodkowy przelotowy proexa ten proseries powiekszony

Ale jeszcze takie pytanie jak jest cały przelot i srodkowy przelotowy i bez kąta ale na końcu np ten ulter dedykowany to nie będzie się dusić przez to ze na końcu nie jest przelot?