PDA

Zobacz pełną wersję : Przerobienie instalacji lpg

WARIATPRO
25-09-15, 20:47
Witam wiem ze tematow bylo tysiące ale chciałbym dowiedziec się w jakis zakresie finansowym jestem w stanie przerobic instalacje aktualnie posiadam pod maska d15b2 z instalacja ktora działa dość zwyczajnie czyli odpalam na benzynce przygazuje do 2.5k i przerzuca na lpg i teraz tak w najblizszym czasie mam w planie zmienic silniczek na B18C4 i tu moje pytanie jakie graty będą mi potrzebne zeby takim kosztem przejechac z punktu A do B no i wiadomo zeby vteck działał nie jestem w stanie powiedziec jakie elementy w tym momencie mam zainstalowane jeżeli chodzi o instalacje ale wiadome ze nie jest najnowsza bo z 2003 roku bd bardzo wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi zwiazane z tematem

Jedras
25-09-15, 21:21
Zostawić to możesz co najwyżej butle jak jeszcze ma ważna homologację... nic innego pod b18 z tego setupu nie podejdzie

artek0903
29-09-15, 15:10
do d15b2 nie zamontujesz instalacji sekwencyjnej, jedyne, co możesz zrobić to zmienić z I gena na II gen a później ta instalka będzie zamulała B18 wiec i tak trzeba będzie jeszcze raz cały przód wymienić. Ja bym jeździł jak jest a zaczął grzebać dobpero jak nowy silnik będzie siedział