Zobacz pełną wersję : Przegub zewnętrzny Civic V gen
Witam, mam do wymiany prawy przegub, poczytałem wątki na forum o tym i wszyscy polacją NKN / GKN a odradzają Pascal. Problem tkwi w tym że próbowałem znaleźć przegub NKN ale do V gen nigdzie nie ma a w Intercars mi powiedzieli że NKN już od jakiegoś czasu nie robi ich do V gen i na stanie nic nie mają :( Jakiej firmy więc polecacie? Brać tego Pascala? A czy może przegub z VI gen pasuje do V gen np. taki: http://allegro.pl/przegub-zewnetrzny-nkn-honda-civic-95-01-i5675133160.html
Tsubasa Ozora
23-09-15, 18:25
Hej.
Pascal też nie jest zły tylko musisz osłonę dokupić inną np ze spedana, wtedy to hula kilka ładnych lat. Pascal ma strasznie gówniane osłony, szybko pękają no wiadomo trochę piachu i po przegubie. Masz w B-B na Grażyńskiego hurtownie Auto Partner kupisz tam nawet przegub z ruvilla. Ja tam kupiłem najtańszy przegub Maxgear i osłonę ze spedana w InterCarsie i 5 rok bez problemu w B16a2 brata hula
Dzięki za radę, ostatecznie kupiłem tego pascala i osłonę spidana do niego, mam nadzieję że wytrzyma długo :)
Wytrzyma , ale części nie są wieczne :-)