PDA

Zobacz pełną wersję : Sportowe / wyczynowe panewki

SCKAPE
12-09-15, 12:23
Poszukuje jakichś sportowych / wyczynowych panewek do mojego D13B2.
Ale siedze przed kompem juz dobrych pare godzin i nic...
Pomożecie?

Karpiczek
14-09-15, 22:13
Oem honda

Yotomeczek86
15-09-15, 15:18
King Racing

krzysiek50
15-09-15, 17:17
a czym konkretnie roznia sie oem od acl czy kingow?

Yotomeczek86
15-09-15, 17:41
ACL i King są twardsze

SCKAPE
15-09-15, 22:54
zależy które... ACL i KING robią i seryjnej wyrzymałości i do sportu - niestety nikt nie robi do sportu dla D13...

garaż
18-09-15, 16:29
ACL i King są twardsze
Z moich posiadanych informacji to(mogą być błędne): ACL - produkcja zlikwidowana w Australii przeniesiona do Chin , King - produkcja w Australii. Na ile jest różnica w jakości? To nam powiedzą tylko specjalistyczne badania. Swego czasu zakładaliśmy bardzo dużo ACL i spotkałem się od czasu do czasu z przebarwieniem metalu. Informacje pozyskane od techników ACL mówiły iż wszystko jest prawidłowe i może to być część procesu technologicznego. Panewek nie chcieli wymienić na inne a ja ich nie założyłem klientowi będąc tym samym w plecy kilka stówek. Zanim produkcja została przeniesiona do Chin nie spotkałem się z takim dziwnym przebarwieniem.

AdiWNC
18-09-15, 18:41
Z moich posiadanych informacji to(mogą być błędne): ACL - produkcja zlikwidowana w Australii przeniesiona do Chin , King - produkcja w Australii. Na ile jest różnica w jakości? To nam powiedzą tylko specjalistyczne badania. Swego czasu zakładaliśmy bardzo dużo ACL i spotkałem się od czasu do czasu z przebarwieniem metalu. Informacje pozyskane od techników ACL mówiły iż wszystko jest prawidłowe i może to być część procesu technologicznego. Panewek nie chcieli wymienić na inne a ja ich nie założyłem klientowi będąc tym samym w plecy kilka stówek. Zanim produkcja została przeniesiona do Chin nie spotkałem się z takim dziwnym przebarwieniem.

A to mimo wszystko cenna uwaga na przyszłość ;)