Zobacz pełną wersję : felga do em2 :P
witam czy felga 17x8 et35 wejdzie do em2 oczywiście auto będzie zglebowane ;P
oczywiscie ze wejdzie i oczywiscie ze bedzie obcierac :) pytanie tylko jak czesto jest zalezne od gleby :)
A jaka opone planujesz naciągnąć? 195/40 ? :p czym chcesz ja zglebic?
P.S kupiles Em2 i sie nie chwalisz?!
na razie robie koncepcje w głowie :D opona 205-40 czy będzie ocierać to ?:D jeszcze nie kupiłem ale już blisko :D
Dla emki 8" to jest juz duzo, rant felgi jest poza buda, celuj w 195/45 :)
dlatego jest lipa bo mam felge 8 upatrzona .... czemu jest tam tak wąsko ...
jednak 8 cali et35 powinno wejść do emki jak patrze na internetach :D
Widzialem Emke co miala z tylu 9" cali,, ale co z tego jak u hamburgerow sie za to nie czepiaja, a u nas psy nie dadzą Ci spokoju :/
Widzialem Emke co miala z tylu 9" cali,, ale co z tego jak u hamburgerow sie za to nie czepiaja, a u nas psy nie dadzą Ci spokoju :/
ale 8 cali z et35 powinno się schować w nadkolu ;)
Ładuj Felge 8 J wejdzie bez lipy :D ale guma musi być 195/45/17 :) i kąty delikatne zrobić :D
Ładuj Felge 8 J wejdzie bez lipy :D ale guma musi być 195/45/17 :) i kąty delikatne zrobić :D
narazie to są plany w głowie :P ale je spełnię niedługo :D
Ja mam 7" z et 30 to do rantu mam pol palca :-P
czym mniejsze Et to bliżej błotnika :D wejdzie bez kątów 8 et35 już się dowiedziałem wszystkiego :D
https://www.youtube.com/watch?v=C_45lWuxKh4 ma kapicie 8et30 i z przodu nie ma negatywa i na luzie wchodzi a et35 takie jak ja chce to jeszcze się do środka schowają :P
czekam na zdjecia :) jak to mowia, najlepiej sie uczyc na wlasnej d..pie :)
najpierw trzeba kupić em2 :P musicie poczekać trochę na mnie i moje mody :D
Panieeee, to o czym my tu rozmawiamy... kup najpierw EMke a potem mody :)
spokojnie koncepcje trzeba już mieć a nie później :P
8j to zwykła felga [emoji14] wiec wejdzie, z tyłu 9,5-10j rolowane nadkola + camber tez wejdzie :D
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka