Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wykonywanie połączeń telefonicznych

ice0708
29-08-15, 20:12
po wielkim trudzie udało mi się sparować komórkę z hondą i teraz zrodził się problem jak wykonywać połączenia ??

wiem, że komenda jest "phonebook" jak wybrałem listę do odpowiedź była, że jest pusta. Jak ogarnąć, żeby wykonywać połączenia ??

dopiero kupiłem auto więc je poznaje. Posiadam CIVIC 2006r wersje executive z silnikiem 1,8 140 KM

greku1410
29-08-15, 22:46
jesli to dziala jak w lancerze to trzeba sobie stworzyc phonebook w samochodzie bo nie czyta tej w telefonie

ice0708
30-08-15, 08:39
jesli to dziala jak w lancerze to trzeba sobie stworzyc phonebook w samochodzie bo nie czyta tej w telefonie

czyli jak stworzyć "phonebook" ?? gdzieś się coś dodaje, wpisuje ??

greku1410
30-08-15, 10:10
Lancer miał tak ze musiałeś powiedzieć new contact po tym jak wszedłeś w książkę i podawałes nazwę i dyktowales nr telefonu. Nie wiem jak to jest w Hondzie ale zakładam ze podobnie. Może spróbuj powiedziec w glownym menu set albo options :)

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Kasio
30-08-15, 17:04
Musisz słownie dodać numery tel do książki wraz z oznaczeniem danego numeru np: Dom,Praca

palecbeckham
30-08-15, 21:23
przycisk Talk, powiedz Phonebook, powiedz Store, podaj nazwę osoby którą chcesz zapisać, potem podyktuj numer, wypowiedz Enter

Pomiędzy komendami oczywiście naciskaj i zwalniaj przycisk Rozmowa na kierownicy :)

ice0708
01-09-15, 21:47
dla tych co nie wiedzą/ nie potrafią zgrać sobie książki telefonicznej do Hondy.

Niestety nie zrobicie transferu książki tel do Hondy, trzeba wszystko po kolei robić komendami.

INSTRUKCJA OBSŁUGI WPISYWANIA NR TEL DO HONDY:

1. Podnosisz słuchawkę mówisz "phonebook"

2. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- STORE

3. Podajesz nazwę kontaktu np. ice0708

4. Podnosisz słuchawkę i mówisz nr tel np. 789456123

5. Podnosisz słuchawkę i mówisz ENTER.

Analogicznie do każdego nowego nr :)

KONIEC !!!

WYKONYWANIE POŁĄCZEŃ :

1. Podnosisz słuchawkę mówisz CALL

2. Podnosisz słuchawkę mówisz np. ice0708

3. Podnosisz słuchawkę mówisz YES

i dzwoni, słychać wszystko bardzo ładnie w obie strony.

uważam temat za zamknięty :)