Zobacz pełną wersję : Siedzenia od ep3
Witam czy dużo jest przeróbki żeby założyć ten uchwyt górny do odchylenia jak kupie od Type r siedzenia Anglika mam do kupienia za dobre pieniądze cały środek i może bym założył to i bym miał obu stron te odchylenie jakieś sugestie pozdrawiam
bunkerites
30-08-15, 10:13
Koleś próbował i fotel zjebal.Nie realne
Mowa o prawym fotelu? Przerabiałem już dwa prawe fotele, tj. dokładałem wajchy od pochylania i automatycznego wsuwania - działają. Jest trochę zabawy, ale do zrobienia. Najwięcej zabawy z montażem wajchy, bo trzeba ją spawać, a do tego uprzednio zdjąć całą tapicerkę. Generalnie nie polecam, bo dużo zachodu.
Wiem że to kotlet odgrzewany i zepsuty, ale temat dobry.
Potrzebuję zaślepki szyn do foteli od ep3, ewentualnie jeśli to te same to od 3d, potrzebuję też uchwyt składania oparcia lewy od lewego czyli anglika maskownica i ten plastik dźwignia, może komuś zalega, może kolega co to chciał przekładać?
Potrzebuję zaślepki szyn do foteli od ep3, ewentualnie jeśli to te same to od 3d, potrzebuję też uchwyt składania oparcia lewy od lewego czyli anglika maskownica i ten plastik dźwignia, może komuś zalega, może kolega co to chciał przekładać?
http://civicklub.pl/forum/forumdisplay.php?18-Kupi%EA