Zobacz pełną wersję : Cięcie, rźnięcie i spawanie...
Cześć, czy ma ktoś doświadczenie w zakładaniu szyberdachu w V gen? Chodzi mi o przekladke z autaz szybrem oryginalnym do takiego bez. Mam cały dasz i nie chciał bym wstawiać go z słupkami. Myślałem o wspawaniu go w linii relingow by zostawić ori uszczelnienie itp.
Hejt za 3..2..1. :-D
Cześć, czy ma ktoś doświadczenie w zakładaniu szyberdachu w V gen? Chodzi mi o przekladke z autaz szybrem oryginalnym do takiego bez. Mam cały dasz i nie chciał bym wstawiać go z słupkami. Myślałem o wspawaniu go w linii relingow by zostawić ori uszczelnienie itp.
Hejt za 3..2..1. :-D
Tak jakbyś go chciał wspawać powinieneś to zrobić. Wg manuala tak jest "poprowadzona" linia cięcia :D U mnie ktoś wstawił szyber nie oem i nie dość że ******o wygląda to jeszcze Cieknie :) Jakbyś chciał i ładnie wytniesz swój obecny dach to chętnie go przytule w rozsądnej kasie :)
Słupków nie tnij, bo przy ewentualnym dachwaniu zginiesz... Nie mam doswiatczenia, ale jabym wymienil poszycie dachu zeby to mialo rece i nogi.
No właśnie tak to zrobię bo z tymi słupkami to każdy blacharz mi mówił ale za cholere tego nie zrobię :-P
Na pewno podzielę się efektami po pracy :-D
Ssn Chcesz cały dach do sedana z szklanym szybrem? Wiem gdzie jest do wycięcia, bez grama rdzy ;)
To jacys kowale Ci doradzali a nie blacharze, po jakiego grzyba ciac slupki akoro potrzebujesz tylko wymienic czapke i pare wzmocnien, tu masz linka z podobna operacja tylko klient robil odwrotnie bo usuwal szyber
http://honda-tech.com/appearance-build-threads-122/**one-awesome-eg-build-**-tons-pics-2741857/ (trzeba sporo przewinac w dol)
Oo mega dzięki nie znalazłem tego ;) właśnie tak chce zrobić ale zdjęcia się przydadza na pewno
Tylko na zdjeciach nie widac rozwiercania zgrzewow ale z grubsza wiadomo o co chodzi ;)
No właśnie tak to zrobię bo z tymi słupkami to każdy blacharz mi mówił ale za cholere tego nie zrobię :-P
Na pewno podzielę się efektami po pracy :-D
Ssn Chcesz cały dach do sedana z szklanym szybrem? Wiem gdzie jest do wycięcia, bez grama rdzy ;)
Możesz dać znać, szyber zawsze się przyda :)