Zobacz pełną wersję : Maska zamiennik do em2
Witam
Orientuje sie ktos gdzie szukac zamiennika maski em2 przedlifta? Poddalem sie juz z szukaniem ladnej niesparcialej maski wiec zastanawialem sie gdzie mozna kupic zamiennik
Podłączam się X2 ale chyba wole oryginał. Bo zamiennik to ja mam teraz. I. Noe polecam
Podłączam się X2 ale chyba wole oryginał. Bo zamiennik to ja mam teraz. I. Noe polecam
jakies problemy ze spasowaniem?
może z tym nie ale jest miękka taka ze nie wiadomo kiedy dotkniesz lekko czy cos już jest wgniota Przy zamku nigdy nie dociskam tylko tak rzucam maske żeby się zamknęła a nadal są wgniotki lipa jak cholera cieniutka blacha ;) a twoja rdza zjada / ?? ;)
może z tym nie ale jest miękka taka ze nie wiadomo kiedy dotkniesz lekko czy cos już jest wgniota Przy zamku nigdy nie dociskam tylko tak rzucam maske żeby się zamknęła a nadal są wgniotki lipa jak cholera cieniutka blacha ;) a twoja rdza zjada / ?? ;)
u mnie lapie ogniska rdzy w miejscach gdzie nie ma sensu ratowac nie ma jeszcze tragedii ale podejrzewam ze po zimie juz 1 dziury sie zrobia ale coz ponad 12 lat robi swoje :) ja mam oem jeszcze lakier na masce
u mnie tez jest w takich mniejscach ze już nawet jej nei ratuje ale już dawno ja bierze i dziur nie ma ;p ale znalesc cos ciekawego to masakra jak znalazłem to 500 km od siebie ;/
no wlasnie tu jeat problem pozyjemy zobaczymy zorientuje sie w zamiennikach moze jest cos wartego uwagi