Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ogromny problem z elektryką POMOCY

januwek
28-07-08, 18:01
Jakiś czas temu pisałem na innym temacie że mi strasznie szwankuje centralny zamek alarm i imobilaiser. Mam dość przez wielu fachowców prób napraw tego jak po kilku dniach znów pada. Każdy fachowiec brał mało ale uzbierało się już tego prawie 1000zł! Szok. Co powiecie żeby to wsdzystko wymontoweać i kupić sobie uniwersalny zamek na allegro? Co wtedy z imobilaiserem? Jaki zamek możecie mi polecic? Pomóżcie... I prawie zapomniałem do zamka ma być podpięty moduł domykania szyb.

Cairo
30-07-08, 10:04
Zamek centralny nie ma nic z immobiliserem wspólnego.

Czy pomysł z nowym alarmem jest dobry nie da się określić dopóki nie wiadomo gdzie leży problem.

januwek
30-07-08, 18:17
No więc co mam zrobic? Jak zamykam albo otwieram zamek czy kluczykiem czy pilotem to nie działa. Pilotem czasem się włącza a czasem nie wyłącza imobilaizer i nie mogę odpalić tak jak się czasem zamykają drzwi pasażera albo czasem otwieraja bo ogólnie nie chce nic działać. A drzwi kierowcy musze zamykać i otwierać sam kluczykiem. Alarm włącza się kiedy chce i jeszcze czasem jest tak że zostawiam samochód w garażu wieczorem zamkniety a rano się okazuje że zamek się sam otworzył...:( Narzawdę wiele razy próbowałem u róznych ludzi to zrobić i mam dość. Ile można????