Zobacz pełną wersję : Brak swiatel stopu - trzecie, działa
Jak w temacie, myślałem, że takie cyrki to tylko we francuzach i innych podobnych. Nie działają światła stop, ale u góry się świeci. Ktoś może miał taką przypadłość, gdzie szukać bezpieczników i czy to one?
Żarówkę sprawdzałeś, sygnał na oprawie, masę czy dochodzi, od nitki do klebka
adasko1979
29-07-15, 09:46
Miałem podobnie, trzecie światło działało, a w lampach cisza. Myślałem,że niemożliwe aby obydwie żarówki w tym samy czasie umarły a jednak - najpierw sprawdź żarówki.
Miałem podobnie, trzecie światło działało, a w lampach cisza. Myślałem,że niemożliwe aby obydwie żarówki w tym samy czasie umarły a jednak - najpierw sprawdź żarówki. Akurat dostęp mam do samochodu aktualnie zdalny.... stąd to pytanie na forum, ale dzięki, powiem, żeby najpierw sprawdzili żarówki, wydaje się dziwne, żeby jedne stopy działały, a inne nie, więc twoje wydaje się najbardziej logiczne.
Serio nie sprawdziłeś żarówek i się pytasz na forum co może być??
Serio, kiedy zdarzyło się tobie, żeby padły światła stopu jednocześnie? Będę wiedział po weekendzie....
eh te kobiety....
Żarówki poszły jednocześnie :cool:
Przy okazji jak wam kobieta mówi, że za mało oleju, to nim coś wleje, sprawdźcie najpierw osobiście. :confused: