Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tablet w Civicu EG5

siekier
25-07-15, 16:45
Witam panowie.

Jakiś czas temu kolega który posiada accorda podsunął mi ciekawy pomysł. W accordach VI ludziki montują tablety zamiast navi, coś takiego widziałem że ktoś zamontował również w civicu VI, ale nigdzie nie mogę wykopać informacji czy montował ktoś tablet w Vgenie.

I tu pojawia się moje pierwsze pytanie, czy ktoś widział coś na ten temat, gdzieś jakieś zagraniczne forum? Może na naszym forum też coś jest, tylko ja nie mogę tego wykopać?

A drugie pytanie dotyczy już tematu (Gdyby udało mi się jakoś sensownie zamontować ów tablet) jak zniwelować słyszalne przebicie w radiu które powstaje w wyniku podłączenia telefonu-tableta za pomocą AUXa? Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na to?

Kwestię zasilania mam już opatentowaną, więc to jest najmniejszy problem.

Jeśli nic nie znajdzie się w internetach na temat zamontowania owego tableta postaram się zrobić jakiś pomocny poradnik razem z fotostory. :)

Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję, i pozdrawiam. : )

siara87
25-07-15, 17:06
W temacie na tym forum z tego co pamietam nie bylo problemow z przebiciami bo polaczenie tablet-radio bylo przez bluetooth

siekier
25-07-15, 18:10
No ok, było przez bluetooth, ale co jeśli zależy mi na tym żeby szło przez kabelek tj. auxa?