Zobacz pełną wersję : Fele!
Witam, jestem tu nowy, chciałbym zapytać, czy ktoś z was posiada felgi marki Keskin?
Znalazłem ładny model, tylko nie jestem pewien czy będzie pasował, mianowicie 16" 4x100 ET:35
Szerokość: 7,5" ?
Dzięki za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość ;)
Et 37 7j to optimun, a te Twoje powinny lekko wystawac, bo to tez zalezy
czy auto obnizone i jak bardzo.
No autko na razie na seryjnych sprężynkach, ale w nie dalekiej przyszłości -30 będzie, kurde właśnie nie wiem czy je brać<okazyjna cena> chodzi mi o model kt1 ;/
Będzie duzo wystawać, może ktoś z forumowiczów je ma? ;)
Dodam że na takiej stronie z felgami, podałem parametry autka i wyskoczyło mi że będzie pasować, ta strona to Felgeo czy coś w ten deseń ;)
Pytałem kiedyś o te felgi to firma Keskin nie należy do zbyt solidnych i raczej je odradzali.
Przy -30 nie będzie negatywu na tyle dużego, żeby sie te felgi zmieściły. Chyba, że naciąg i rolowanie rantów. Co nie zmienia faktu, że fele wystają ;)
Nie wiem co robić, ale widziałem kilka Civiców na tych felach i ładnie się prezentują, co do naciągu i rolowania jak wygląda sprawa z bezpieczeństwem, bo wiecie to jest autko do jazdy na co dzień no i oczywiście ma dobrze wyglądać, a no i zwykły wulkanizator by to ogarnął? Kurde teraz patrze że zły dział dałem mam oczywiście hatchbacka, przepraszam za pomyłkę ;)https://c1.staticflickr.com/3/2129/2218407563_4242989da5.jpg
Keskiny nie są złe, jak w dobrych pieniądzach to bierz. przy obniżeniu zrobi ci się wiekszy negatyw (normalne przy tym typie zawieszenia)