Zobacz pełną wersję : ZMIANA SKRZYNI
makinen_rally
20-10-05, 17:56
witam!! stalem sie posiadaczem civica 1.4 16v 6 gen w automacie:( no i niestety nie odpowiada to mi do mojego stylu jazdy,,,, jako ze wczesniej mialem 2 civic to zostalo mi troche gratow, no i mam kompletna skrzynie, sprzeglo, pedaly itp, prosba moja jest taka,, przymierzam sie do wymiany tego automata na manual,,, czy ktos moze juz to robil i podpowie gdzie czekaja na mnie niespodzianki?? teoretycznie nie powinno byc zle ale roznie to bywa jak sie zacznie grzebac/ z gory wielkie dizeki,, elo!!
sorki, ale mysle ze o zmianie z automata, na manual to juz troche bylo i tam opisane bylo co potrzeba itd
makinen_rally
20-10-05, 18:55
domyslam sie,, lecz ciezko idzie tu szukanie :(
i chcialbym o wypowiedz kogos kto zmienial to ,, jesli jest ktos taki ,,
nie ma takiej osoby raczej. potrzebujesz zmienic wszystko poczawszy od samej skrzyni, pedaly, wysprzeglik, łapy pod skrzynie, komputer, plastiki, jakies pierdy w układzie chłodzenia i masa innych, które wyjdą w praniu. krotko mówiąc: kanał.
makinen_rally
21-10-05, 00:04
teoretycznie wszystkie graty mam bo kiedyś rozbiłem Ej9 w manualu wiec jest to, no szkoda ze nie ma nikogo kto sie z tym bawił,