Zobacz pełną wersję : B18C4 MC2 potrzebuje pomocy ...
Witam wszystkich jestem tu nowy ;)niedawno trafila mi sie okazja w Niemczech kupna AeroDecka MC2 b18c4 ojciec mojej znajomej musial sie pozbyc jak najszybciej z braku TUV i problemow z PSAMI kupilem go za smieszne 250 euro z nowym wydechem foxa:D wiadomo nie jest idealne brakuje halogenu lewego wkladu lusterka trzeba wymienic przednia szybe a reszta jest ok i mam dylemat czy ja dopiescic a moze jednak kupic ej9 silniik przelozyc a reszte sprzedac jak myslicie ...
Co ta za temat z tyłka? Sam powinieneś znać odpowiedź na to pytanie. Kwestia priorytetów. Zależy czego oczekujesz. Przelakładka to dodatkowa robota i kasa. Nie wiemy w jakim stanie jest MC2, ani w jakim stanie miałbyś kupić EJ9.
Musisz sobie zadać ważne ale to *****iście ważne w życiu pytanie czy chcesz jeździć dziadkowatym kombiakiem czy niepozornym *******alaczem a potem musisz porostu dążyć do celu
Wiadomo albo zabawa z rejstracja mc2 albo poszukiwanie zdrowej ej9 (około 5tys) i potem zabawa w swap