Zobacz pełną wersję : jakie łożysko kupić
jakiej firmy łożysko kupić Kagera czy optimal?
optimala znalazłem za 215 zł to dobra cena i dobry zmienik ?
Ogólnie opinie na necie są dobre, ale chciałem się jeszcze upewnić jak to działa w hondach
A jaki konkretnie model samochodu masz? Optimalto raczej producent ze średniej półki, oczywiście wybór należy do Ciebie ale jeśli miałbym coś doradzić to hmm... zastanów się nad Ruville, SKF ten Kager też nie jest najgorszy. Jeśli chcesz to podaj więcej szczegółów odnośnie samochodu lub ewentualnie VIN na PW, postaram się coś dobrać.
A jaki konkretnie model samochodu masz? Optimalto raczej producent ze średniej półki, oczywiście wybór należy do Ciebie ale jeśli miałbym coś doradzić to hmm... zastanów się nad Ruville, SKF ten Kager też nie jest najgorszy. Jeśli chcesz to podaj więcej szczegółów odnośnie samochodu lub ewentualnie VIN na PW, postaram się coś dobrać.
1.5 90 km Vtec-e(D15Z3), tył prawy, abs i tarcze. I chce na to wydać w granicach około 200zł
Poszukaj Koyo, ntn,
Koyo czesto pakowane jest np. w ruville, kager to jakis chinski pakowacz,
np. NSK, KOYO, ntn jest chyba juz wykupione przez grupe optimala z tego co kojarze.
Bedzie dobre, ja wsadzilem 3-4 lata japanparts za 160 zl i do dzisja po 70 tys jest ok.
A nie lepiej NTN OEM z JDMshop.pl za 200pln?
Ja kupowałem koyo w IC za 99 zł sztukę to większe pod 262mm zwrotnice. Na łożysku napis made in Japan
Na tył potrzebme nie na przód :-)
Na tył potrzebme nie na przód :-)
Mój błąd sorry