Zobacz pełną wersję : dolot d16v1 ssak y8
Witam. Zamówiłem kolektor ssący y8 do d16v1 chce jeszcze dac jakiś dolot ... może ktoś podpowie jaki będzie pasował? Moja Hania to em2 2004 . Myślę też o wymianie walka i klawiatury z z6 ale to chyba trochę droga zabawa razem z malowaniem... mały przyrost duże koszta. Jak sądzicie ?
kolega sprzedaje taki wałek i klawature z tego cow iem w dobrym stanie wiec jak cos to moge Ci na PW podrzucic namiar. Co do dolotu to jedynie sensowne rozwiazanie to odgrodzenie dolotu i poprowadzenie go ze zderzaka (np CAI Fujity plus hydroshield) lub zamontowanie carbon boxa TSS. Ladnie zakrywa dziure po rezonatorze i filtrze powietrza a do tego daje sensowny dzwiek oraz pare koni dorzuca :)
kolega sprzedaje taki wałek i klawature z tego cow iem w dobrym stanie wiec jak cos to moge Ci na PW podrzucic namiar.
Masz może nr. Tel do niego? To jest ten co znajduje się w dziale "sprzedam" napisałem na priva ale zaraz wychodzę do pracy a może uda mi je jeszcze dziś przeprowadzić.... dzieki
napisał mi ze juz sprzedał na ckpl :(