Zobacz pełną wersję : od czego dokladka
witam,pewnie temat juz walkowany ale od czego (jakiego samochodu) pasi dokladka przod do hb?czy od clio2?
Ja jak gdzieś wchodze to DZIEN DOBRY mówie!! Witamy Witamy :) wałkowane setki razy że najpierw zapraszamy do działu PRZEDSTAW SIE !! a tak wogóle to do zapoznania sie z REGULAMINEM CIVIC KLUBU , żebyś drogi użytkowniku wiedział jak rozpocząć nowy temat, opisać go poprawnie itp. Tak tak wiem, masz w nicku KrzysEJ9 i nie musisz nic wiecej na ten temat pisać, każdy sie domyśli :)
AlexmotoBG
15-06-15, 17:06
Podobno od laguny 1 pasuje. Ja mam polifta ej9 i z laguny za cholerę nie dopasuje. Mam dokładkę z espace :D Ale jeśli auto masz obniżone więcej niż -40 to sobie ją odpuść bo jest szeroka
Ja jak gdzieś wchodze to DZIEN DOBRY mówie!! Witamy Witamy :) wałkowane setki razy że najpierw zapraszamy do działu PRZEDSTAW SIE !! a tak wogóle to do zapoznania sie z REGULAMINEM CIVIC KLUBU , żebyś drogi użytkowniku wiedział jak rozpocząć nowy temat, opisać go poprawnie itp. Tak tak wiem, masz w nicku KrzysEJ9 i nie musisz nic wiecej na ten temat pisać, każdy sie domyśli :)
ok,naprawie niedopatrzenia,chodzi mi o konkret odp,wszedzie pisza podobno od tego,albo tamtego,prosilbym o odp ludzi ktorzy to przerabiali a nie internetowych teoretykow