Zobacz pełną wersję : Instalacja wzmacniacza. Przewód plusowy, jak poprowadzić od akumulatora
Witam. Tak jak w temacie. Zakupiłem wzmacniacz, i cały dzień szukałem jakiegoś miejsca zeby przeprwadzić ten przewód. Szukałem po forach lecz do civic'a VII nic nie znalazłem. Potrzebuję pomocy osoby która to robiła i wie jak przeprowadzić przewód przez komorę silnika.
Pozdrawiam
Ja w em2 mam poprowadzone od strony pasażera pod schowkiem :D tam jest miejsca od groma :) bliżej środkowej konsoli
Mnie interesuje ep2. Nie da się porównać kaszanki z szynka. To są dwa różne mięsa. U mnie pod schowkiem nie ma w ogóle miejsca.
Trzeba bylo napisac w jakim 7g chcesz to zrobic. Zajrzyj pod maske i spr gdzie masz dziure to chyba nic trudnego u mnie wlasnie hyl gdzies od strony schowka bo blizej do aku
michal9049
15-06-15, 06:22
Od strony kierowcy idzie wiązka do drzwi przez gumową uszczelkę. Wyżej powinien być zaślepiony otwór zatyczką plastikową/gumową (można go wykorzystać do tej operacji) bądź nie ma w em2 jest :P. Ale tamtędy można pociągnąć przewód do aku później przez nadkole.