Grimer
01-06-15, 20:48
Witam wsyzstkich. Postram się opisać swój problem jak najdokładniej mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Mianowicie miałęm do wymiany tuleje na tych mniejszych wahaczach poprzecznych z tyłu odpowiedzialnych za zbieżność. (chodzi o ten z nr.081108 na zdjęciu) z jednej strony wkęrca się go do wahacza podłużnego a z drugiej wchodzi do budy. W budzie jest szczelinka w której jest coś ala "nakrętka" umożliwiająca przykręcenie i ustawienie zbieżności. No i tu jest problem ponieważ u mnie nie wiem jakim cudem jej nie ma. Gdzie jeszcze parę godz wcześniej przy demontażu była a przecież jest to profil zamknięty wiec jej wypadnięcie jest niemożliwe. A dostęp jest jaki jest, nic nie widać a jedyne co można zrobić do podłubać sobie śrubokrętem w tej szczelinie. Gdzie zakres jego ruchu i tak jest ograniczony. Jednak nigdzie jej nie wyczuwam. Czy miał ktoś kiedyś podobny problem? Czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji. Czy już lipa i nic nie da się z tym zrobić. Pomocy!http://www.honda-crx.info/forum/files/zawieszenie_ty_honda_civic_crx_88_95_507.jpg