Zobacz pełną wersję : Brak świateł Mijania. POMOCY !!!
Witam serdecznie. Wczoraj w nocy robiłem trase i 50 km przed domem wyłaczyły mi sie swiatła mijania, drogowe działaja normlanie i postojowe, przeciwmgielne z tylu tez oraz tylnie i kierunki normlanie. Nie mam swiatel mijania co to moze byc ?? to chyba nie mozliwe zeby spalily sie 2 zarowki jednoczesnie.
Prosze mi napisać gdzie znajduja się bezpieczniki i jakie numery sa odpowiedzialne własnie za swiatla mijania, przyznam ze jestem nowicjuszem jesli chodzi o honde i poprostu najzwyczajniej w swiecie nie wiem ;/
masz je pod maska z lewej strony po otwarciu jest czarna skrzynka, podnosisz pokrywe i na niej masz dokladnie okreslone ktory bezpiecznik jest odpowiedzialny za ktore swiatla :) wszystko jest rozrysowane :)
to chyba nie mozliwe zeby spalily sie 2 zarowki
bo?
sprawdź podstawy a później szukaj cudów
miałem to samo - wymiana manetki lewej (przy kierownicy) i po kłopocie.
Na początku myślałem, że to jakiś przypadek, potem miałem to samo parę dni później, bezpieczniki były i są ok. Podobno była chyba nawet akcja serwisowa z tym. Założyłem też temat na forum. http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?204389-Nietypowy-problem
Miałem to samo i tak, spaliły się obie żarówki na raz. Właściwie to ponoć nawet POWINNY umierać jednocześnie
bartyzelekd
04-06-15, 10:02
Ja też miałem to samo. U mnie przy manetce wypalił się jeden pin przy kostce.
Stawiam że spaliły się dwie żarówki, jedna po drugiej. Miałem tak :)