Zobacz pełną wersję : Jakie głośniki do Civic 6 gen. HB NIE DROGO !
Głośniki w drzwi 13 cm do 180 zł max
Głośniki na tył 6/9 do 250 max
Umiesz używać filtrów na allegro? To do dzieła.
Głośniki w drzwi 13 cm do 180 zł max
Głośniki na tył 6/9 do 250 max
Na jakiej podstawie określiłeś kryteria cenowe?
Zgaduję, że na podstawie zawartości portfela, krótko mówiąc trzeba
używać filtrów na allegro i nie zastanawiać się nad tym więcej :p
Daj se spokój z tyłem a zaoszczędzone 250 wydaj na maty.
Podepne sie lekko, czy glosnik 130 mm przy wygluszonych poprawnie drzwiach zagra nisko?
Dlaczego wy ludzie chcecie ładować głośniki 13cm? Kupcie dystanse i zamontujcie 16,5cm. Chytry traci 2x więcej :p
czy glosnik 130 mm przy wygluszonych poprawnie drzwiach zagra nisko?Gdzieś przy nogach, to chyba dość nisko..
A np. dla tego ze niezbyt ochoczo 165 mm chce wejsc do oryginalnych miejs w Prelude V, bez wycinania sie nie obedzie czego chcialbym uniknac. Z małymi dystansami wejda 130mm bez zadnego przerabiania. Prosilbym tych urzytkownikow, ktorzy nie maja o tym pojecia, aby nic nie radzili w tym temacie :)
Prosilbym tych urzytkownikow, ktorzy nie maja o tym pojecia, aby nic nie radzili w tym temacie
Tak to nie ma :P Ja np bym sobie zyczyl zeby ci uŻytkownicy, ktorzy nie potrafia pisac po polsku, nie pisali wcale. Ale jakos mi sie to nie spelnia :P
Tak to nie ma :P Ja np bym sobie zyczyl zeby ci uŻytkownicy, ktorzy nie potrafia pisac po polsku, nie pisali wcale. Ale jakos mi sie to nie spelnia :P
Cos wnosi twoj post, oprocz spamu?
Raportuj :P
A wielkiego basu z 13stek sie nie spodziewaj ;)
Raportuj :P
A wielkiego basu z 13stek sie nie spodziewaj ;)
Nie spodziewam sie wielkiego, ale czy mozna byloby efekt porownac choziazby do seryjnych glosnikow 160mm?
Ja nie raportuje, wole zeby ludzie sami mysleli :)
firstborne
27-05-15, 05:12
Żaden głośnik na przód (nieważne jak dobry i jak drogi) nie zagra Ci dobrze bez wzmacniacza. Na tył w ogóle zapomnij dokładać głośniki - jak ktoś wspomniał zamiast tego zainwestuj w wygłuszenie, wtedy głośniki zagrają lepiej (ale nie spodziewaj się cudów i tego, że bas będzie rozdupczał sufity). Podsumowując - przód, zestaw odseparowany (Hertz, Helix) , wygłuszenie, wzmak i dla niewymagającego Kowalskiego to wystarczy do posłuchania muzyki.
Tapatolk na Zecie Dwójce