Zobacz pełną wersję : Sprezyny od MB1 a MB2
Tak jak w temacie. Czy sprezyny od MB1 beda pasowaly do MB2 ? mam na oku takowe no ale nie wiem czy sie w nie ladowac ... pelne oznaczenia mojej budy SHHMB2760YU136115 a buda z ktorej springi bylyby sciagane to SHHMB17400U001562.
Z gory dzieki za odpowiedz
Tak jak w temacie. Czy sprezyny od MB1 beda pasowaly do MB2 ? mam na oku takowe no ale nie wiem czy sie w nie ladowac ... pelne oznaczenia mojej budy SHHMB2760YU136115 a buda z ktorej springi bylyby sciagane to SHHMB17400U001562.
Z gory dzieki za odpowiedz
prawdopodobnie są zamienne tak jak w 3d 5g i 6g, tak mi się wydaje :)
prawdopodobnie są zamienne tak jak w 3d 5g i 6g, tak mi się wydaje :)
no wlasnie chcialbym sie od kogos dowiedziec, w osotatecznosci mozna bedzie zdjac jedna i porownac, ale to kosztuje ;/
no wlasnie chcialbym sie od kogos dowiedziec, w osotatecznosci mozna bedzie zdjac jedna i porownac, ale to kosztuje ;/
A co z Twoimi sprezynami jest nie tak, ze chcesz wymienic na prawie identyczne? (nie sa twardsze, nie obniza Ci samochodu, ewentualnie moga nie pasowac). Nie szkoda Ci kasy? :wink:
Pzdr.
kolega chce napewno obnizajace ale dedykowane pod MB1 :D
kolega chce napewno obnizajace ale dedykowane pod MB1 :D
Czytaj uwazniej. Przeciez pisze, ze bedzie bral zwykle sprzezyny z HC5D 1,6 '95. Co jest wg mnie posunieciem bez sensu.
Furiat ma racje, ja chce obnizajace.
To bierz te z Allegro co pokazal Sauros. Obnizajace i jaka cena...
te z allegro sa wporzadku- polecam
juz jutro beda u mnie ;> teraz tylko msze znalezc kogos kto za rozsadna cene mi je zalozy :D
za rozsądną cenę zakładaj sam ;) A jak nie chcesz to śmignij do zioma z Miedzylesia :)
spoko ziomki z Bielan mi za 150PLN zaloza :>
za 150 to i ja moge założyć :D
nie wiem czy wiesz ale w razie czego jak niedojdzie im sciagacz to bedziemy Ciebie molestowac o niego :D