Zobacz pełną wersję : jest gdzies fabryczne miejsce na lewarek?
Czy tez przewidziane bylo, ze ma *******alac po calej wnece na zapas? :lol:
Czy tez przewidziane bylo, ze ma *******alac po calej wnece na zapas? :lol:
nie wiem jak w innych autach, ale w moim sedanie 5 gen, we wnece na zapas, na tylnym pasie jest taki kawalek blachy pod który sie wklada lewarek i zapiera sie go pomiedzy podloga, a tym czyms
tez raczej powinienes to miec, chyba ze szczal w pupe byl :D
nie wiem jak w innych autach, ale w moim sedanie 5 gen, we wnece na zapas, na tylnym pasie jest taki kawalek blachy pod który sie wklada lewarek i zapiera sie go pomiedzy podloga, a tym czyms
tez raczej powinienes to miec, chyba ze szczal w pupe byl :D
w tym wglebieniu gdzie masz kolo zapasowe przy pasie tylnym powinna byc blacha na srodku i tam go ropierasz troche od blachy do podlogi :mrgreen:
[ Dodano: Pon 17 Paź, 2005 ]
LIO ja chcialem byc pierwszy :D
w tym wglebieniu gdzie masz kolo zapasowe przy pasie tylnym powinna byc blacha na srodku i tam go ropierasz troche od blachy do podlogi :mrgreen:
[ Dodano: Pon 17 Paź, 2005 ]
LIO ja chcialem byc pierwszy :D
aaaa bo jego rozeprzec trzeba jak dziwke z katowickiej :lol:
a ja wsadzam tak i siak i za kazdym razem z rownie eleganckim dzwiekiem opadal na podloge :lol:
dzieki ziomy mozna zamknac i zostawic dla potomnosci 8)
aaaa bo jego rozeprzec trzeba jak dziwke z katowickiej :lol:
a ja wsadzam tak i siak i za kazdym razem z rownie eleganckim dzwiekiem opadal na podloge :lol:
dzieki ziomy mozna zamknac i zostawic dla potomnosci 8)
Ja w 6 gen. nie mam chyba zadnej blachy do lewarka...
no ja mam
no ja mam
Ja w kupie dopiero dzisiaj ta blaszke odkrylem :D I juz mi po bagazniku nie lata... lewatek ;)
Ja w kupie dopiero dzisiaj ta blaszke odkrylem :D I juz mi po bagazniku nie lata... lewatek ;)
ja w ed7 d16a6 mniałem, w ed7 d16a9 nie mniałem, w qpie nie mam, a brat w qpie chyba ma
ja w ed7 d16a6 mniałem, w ed7 d16a9 nie mniałem, w qpie nie mam, a brat w qpie chyba ma
na tylnym pasie jest taki kawalek blachy pod który sie wklada lewarek i zapiera sie go pomiedzy podloga, a tym czyms
dokładnie mam tak samo w coupe :idea:
na tylnym pasie jest taki kawalek blachy pod który sie wklada lewarek i zapiera sie go pomiedzy podloga, a tym czyms
dokładnie mam tak samo w coupe :idea:
temat leci na techniczne
i chyba wszystko jasne, wiec do zamkniecia