Zobacz pełną wersję : Pakiety Honda 8gen
palecbeckham
29-04-15, 12:09
Hej,
jest jakiś zbiór pakietów dostępnych do UFO? (katalog, nazwy).
Dokładki przód, tył.
Interesuje mnie by pasowało do wersji 5D.
Był taki katalog, wydany nawet po polsku (nawet gdzieś mam zachowany), ale elektronicznie znalazłem tu: http://www.honda-access.com/uk/en/Images/64787.pdf Po liftingu pojawił się trochę zmieniony katalog.
palecbeckham
29-04-15, 12:43
Dzięki :)
a czy jakiś katalog lub opis pakietu GP (na alledrogo kiepskie zdjęcia itp)
W tym katalogu masz opis zestawu Grand Prix... Ale proszę. Składał się z lakierowanych: spojler podzderzakowy przedni + tylny + spojlery boczne + spojler tylnej klapy. Oznaczenia katalogowe dla czarnych: Nigthawk Black (B-92P) 08KIT-SMG-GP630 (przedlift) lub Crystal Black (NH-731P) 08KIT-SMG-GPC1D (polift).
Przy tym wątpie abyś łatwo dostał zestaw GP. Był dość drogi (w 2007 jak zamawiałem swojego ponad 7300 pln) i mało kto kupował, także jego dostępność jest ograniczona. Ale możesz się zapytać w ASO. Może mają gdzieś resztki na składzie.
a ma ktos katalog
3d/fn2?
O ile się orientuje, to nie było wydanego katalogu akcesoryjnego do FN2. Zwykła wersja 3D (Type S) była za to uwzględniona w katalogu z 2009 (polift) razem z 5D.
palecbeckham
02-05-15, 11:00
A są może jakieś katalogi z atrapami grilla? Bo np. interesuje mnie jakiś siatkowany (polift lub od Type R), ale bez elementu chromowanego (obwódka), bez czerwonego H (chromowane), ale z czarną obwódką atrapa.