Zobacz pełną wersję : Półosie
Jak w temacie będę chciał zakupić nowe półośki do B18C6 w moim EK4 ponieważ 3 razy już je zmieniałem, teraz jeszcze mam sprawne ale myślę już o kupnie czegoś nowego ktoś się wypowie odnośnie jakiś firm/marek zajmujących się tym ? słyszałem coś że lepsze są hybrydowe ale nie zgłębiałem jeszcze tematu, liczę na wszelkie porady i podpowiedzi osób znających ten temat :)
http://www.motomax.pl spróbuj skontaktować się z nimi regenerują takie rzeczy może pomaga ewentualnie allegro albo jakieś używki nie polecam zamienników jeśli takie są. pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Oni mi regenerowali właśnie, ale myslalem o ogarnieciu jakis nowych wzmocnionych, tytanowych czy jakie tam sa dostepne :)
regenerowali Ci i się wysypały?
Ale co ci się wysypalo? Przeguby? Czy patyk się zrolowal? :-D Motomax robi także wzmacniane półosie na zamówienie.
jeszcze sie nie wysypaly ale mam wrazenia z jazdy ze moze sie powtorzyc sytuacja w jakims niedlugim czasie, choc czas to na dwa razy bo rzadko jezdze hanka :) to moze popytam motomaxu zeby cos zaproponowali ale obstawalbym przy kupnie nówek jakiś hybrydowych czy jakis tam wzmacnianych inaczej