PDA

Zobacz pełną wersję : nawigacja przekladka

nico190
23-04-15, 17:26
czy jest mozliwosc zainstalowania nawigacji w modelu bez nawigacji?mam mozliwosc przekladki ale czy jest to mozliwe wogole od strony technicznej?

butler.gdansk
23-04-15, 17:41
Sensowniejsze jest zamontowanie sobie radia 2DIN, dostępny jest specjalny panel który montuje się zamiast fabrycznego radia.
O przekładce navi do zwykłej wersji jeszcze nie słyszałem.

filipfm
23-04-15, 17:42
Wszystko jest mozliwe, jak masz potrzebne czesci. Ale jezeli chodzi o jakosc tej nawigacji (w sensie map, wyznaczania drog itp) to mozesz sie rozczarowac :) obsluga audio jest bardzo fajna, bluetooth tez przyzwoity. Ciesze sie, ze mam, ale jakbym nie mial to bym sie pewnie nie porywal na przekladke. Wolalbym wsadzic jakies przyzwoite 2DIN

Sensowniejsze jest zamontowanie sobie radia 2DIN, dostępny jest specjalny panel który montuje się zamiast fabrycznego radia.
O przekładce navi do zwykłej wersji jeszcze nie słyszałem.

Za dlugo pisalem odpowiedz :D chyba byly jakies watki "retrofitting navi" na civinfo ale mozliwe, ze konkluzje byly takie jak tu napisalismy, ze sensowniej jest wstawic 2DIN

nico190
23-04-15, 18:36
chodzi o to ze niedlugo bede posiadal pare czesci w tym kompletna navi do civa. nie chce placic za radio dodatkowo bo nie w tym rzecz. jestem za utrzymaniem auta w wersji seryjnej ale fajnie by bylo cos "wzbogacic " :)

a moze mi ktos pokazac jak taki panel do civica wyglada? moze mnie zaciekawi ta opcja z 2 DIN

irecki26
23-04-15, 19:03
chodzi o to ze niedlugo bede posiadal pare czesci w tym kompletna navi do civa. nie chce placic za radio dodatkowo bo nie w tym rzecz. jestem za utrzymaniem auta w wersji seryjnej ale fajnie by bylo cos "wzbogacic " :)

a moze mi ktos pokazac jak taki panel do civica wyglada? moze mnie zaciekawi ta opcja z 2 DIN

ułatwię Ci, wpisz w google np. "civic ufo radio 2 din" i do wyboru do koloru, zaznacz opcję grafika;)