Zobacz pełną wersję : Chce zrobic swapa
Poszokuje dobrego warsztatu do zrobienia swap w civic V coup mam aktualnie swap d16a8 i chcialbym wstawic h22a lub jakis 18 po niedlugim czasie do tego turbo;) mozecie mi cos o tym powiedziec?? Mam dobra bude i chcialbym zainwestowac;) http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/22/d057856b35ce670c56d7113a306a6688.jpg
krzysiek93.3
22-04-15, 23:25
powoli działam w tym temacie, i u siebie jednak będe b18 wkładał i w przyszłym roku wleci T. B seria chyba bardziej pasuje do turbo :cool: K20 kusi ale drogo to wychodzi:mad:
Mi chodzi albo turbo w 18 albo bez turba h22a z preludy i niewiem co lepsze tansze i mniej pali;) bo wiem ze to i to jest w 100% dobre;) tylko sam nie jestem w stanie tego zrobic;(
CARRO Szczecin :) napewno zrobią co zeszczesz xd
A cos kolo warszawy, lublin rzeszow?? Szczecin daleko....
Starstruck
26-04-15, 21:03
W Warszawie masz PS Garage, JHM, Moto-Gajdy, Backyard Garage, Wojtek z Marek, Empire, SSG, Arka Auto Kuźnia - całe mnóstwo zakładów :).
Oprocz wawy jeszcze mozesz podbic do tygryska z minska
Kazda dobra?? ;) Dzieki wam teraz poczytam o tych warsztatach troche a ktory lolecacie??
Starstruck
01-05-15, 04:32
Wszystkie tak samo dobre. Zadzwoń do każdego, zapytaj o cenę, wybierz najkorzystniejszy dla siebie :).
Wrzuć B18, mam fajne graty do turbo po taniości, byś wziął od razu :p
W ciemno wal do TGR w minsku, cena o wiele mniejsza niż w warsztatach w warszawie, a jakość usług na najwyższym poziomie. Sam u nich robilem przekladke na b16, wiec nie powtarzam tylko tego co ktoś mówi
A mam jeszcze jedna prosbe bo nie moge zadnego kontaktu do nich znalesc pomozesz??
Wysłane z mojego SM-T533 przy użyciu Tapatalka
Pomozecie z tym kontaktem do tgr w minsku??
Wysłane z mojego SM-T533 przy użyciu Tapatalka