Zobacz pełną wersję : Jaka jest moja Honda ?
Ciagle slysze o jakis symbolach hond np. EJ9 itp.
Skad mam wiedziec jaka njest moja Honda
Mam wersje kanadyjska z 1995 r. Civic VX, 90 kM, 3 drzwiowa.Silnik V-tec E.
a poza tym nie wiem jakie opony zimowe kupic do niej?
Pomozcie.[/b]
Ciagle slysze o jakis symbolach hond np. EJ9 itp.
Skad mam wiedziec jaka njest moja Honda
Mam wersje kanadyjska z 1995 r. Civic VX, 90 kM, 3 drzwiowa.Silnik V-tec E.
a poza tym nie wiem jakie opony zimowe kupic do niej?
Pomozcie.[/b]
Nie bede ochrzanial, bo nie od tego jestem, ale te szlaczki ed2, mb8, etc. to som takie szyfry dot. nadwozia i wyciągasz je z numeru nadwozia normalnie, i nr. silnika tak samo, masz serie (D, B etc) następne 2 cyferki to pojemność (14 = 1400) a tego co jest dalej nawet najstarsi górale nie wiedzą, ale w sumie ma 5 cyfr być.
A kapciów szukaj na baloon.pl
Nie bede ochrzanial, bo nie od tego jestem, ale te szlaczki ed2, mb8, etc. to som takie szyfry dot. nadwozia i wyciągasz je z numeru nadwozia normalnie, i nr. silnika tak samo, masz serie (D, B etc) następne 2 cyferki to pojemność (14 = 1400) a tego co jest dalej nawet najstarsi górale nie wiedzą, ale w sumie ma 5 cyfr być.
A kapciów szukaj na baloon.pl
Kolego, nie ten dział :!: spojrzałeś chociaż na jednego posta z tego działu albo na regulamin, żeby się zorientować o co chodzi :?: :evil:
Odpowiedzi udzielił Ci Dzida - spokojny z niego chłopak :)
Opony: 175/60/14, a jakie to poczytaj sobie testy i coś wybierz
Kolego, nie ten dział :!: spojrzałeś chociaż na jednego posta z tego działu albo na regulamin, żeby się zorientować o co chodzi :?: :evil:
Odpowiedzi udzielił Ci Dzida - spokojny z niego chłopak :)
Opony: 175/60/14, a jakie to poczytaj sobie testy i coś wybierz
4,5,6 cyfra numeru vin to jest twoje nadwozie.
4,5,6 cyfra numeru vin to jest twoje nadwozie.