Zobacz pełną wersję : reflektory do civic 92 sed
Witam
Mam pytanie czy można kupić nowe odbłyśniki do reflektorów i czy to jest opłacalne może lepiej wymienić całą lampę, czy reflektory z firmy DEPO są dobre bo słyszałem że nie wszystkie firmy produkujące oświetlenie samochodowe są dobre w tym co robią. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Witam
Mam pytanie czy można kupić nowe odbłyśniki do reflektorów i czy to jest opłacalne może lepiej wymienić całą lampę, czy reflektory z firmy DEPO są dobre bo słyszałem że nie wszystkie firmy produkujące oświetlenie samochodowe są dobre w tym co robią. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Witam.
samych odbłyśników nie kupisz.
Regenerują je , ale z tego co słyszałem jest to koszt ponad 140 zł, i pomaga na 2-3 miesiące.
Nowe nie są drogie: do 5 generacji- DEPO- dobra jakość i cena- 120 zwykłe/szt. elektryczne 150/szt.- na pewno lepiej świecą niż stare seryjne (co nowe lustra to nowe).
Pozdrawiam.
Sławek
Witam.
samych odbłyśników nie kupisz.
Regenerują je , ale z tego co słyszałem jest to koszt ponad 140 zł, i pomaga na 2-3 miesiące.
Nowe nie są drogie: do 5 generacji- DEPO- dobra jakość i cena- 120 zwykłe/szt. elektryczne 150/szt.- na pewno lepiej świecą niż stare seryjne (co nowe lustra to nowe).
Pozdrawiam.
Sławek
Założyłem dzisiaj lewą lampę DEPO na próbę żeby sprawdzić jak będzie świeciła i szczerze mówiąc pasuje ona jak wół do karety. Mocowania mogłyby być troszkę bardziej dopasowane do oryginału. Zobaczę jeszcze jak w nocy bedzie oświetlać drogę i się zastanowię nad tą regeneracją.
Jak ktoś ma inne lampy w swojej hani niż orygialne Stanleya to napiszcie jakiej firmy i co o nich sądzicie tylko bez ściemy proszę.
pozdr
w HB miałem Depo z prawej stony i pasowała idealnie jedynie wzorek na kloszu był troszke inny
a tam jak juz wymieniasz to kup sobei jakies z ebay.com
fajne lampki na przod 80-120$ chodza troche dolozysz i masz
sam sobie kupilem czekam na paczke
jesli jednak chcesz miec serje to ci moge moje z sedana po kosztach popchac
peace
DEPO to największy shit wśród producentów lamp.