PDA

Zobacz pełną wersję : elektryczne szyby ej2

piateKK
14-04-15, 13:54
Witam otóż mam pytanie. Posiadam honde Civic ej2 z 95 roku wersję amerykańska. Szyby mam na korbke wdodatku ktoś nie uwolnie zamontować szyby i teraz mi się krzywo opuszczają i podnoszą i tu mam pytanie. Czy jest możliwość zrobienia drzwi z szybami elektrycznymi? Chodzi mi np o to że już bym kupił całe drzwi z elektronika i czy ciężko by było podpiąć je do auta? Czy jest sens z tym się bawić? I jakie mogą być koszty?

siara87
14-04-15, 16:06
Mechanizmy,przekaczniki i wiazki kosztuja od 100 do 200 zl zalezy jaka okazje trafisz. Nie ma poyrzeby kupowania calych drzwi, do twoich z korbkami bez problemu zamontujesz elektryke. Nie mam tylko pewnosci czy wiazka pod deska jest przygotowana pod elektryke czy tez trzeba befzie dolozyc pare kabli

piateKK
14-04-15, 16:16
Jeśli okaże się że tej wiązki nie będzie to czy duży problem pociągnąć te kable?

siara87
14-04-15, 19:50
Jesli kupisz kompletny swap elektryki i sprzedajacy dobrze oddzieli wiazki to bedziesz musial tylko podpiac plus,minus,i schowac te kable pod deske. Odepnij sobie kostke przy drzwiach i zobacz ile tam jest kabli,bardzo mozliwe ze jest przystosowana pod elektryke