Zobacz pełną wersję : elektryczne szyby ej2
Witam otóż mam pytanie. Posiadam honde Civic ej2 z 95 roku wersję amerykańska. Szyby mam na korbke wdodatku ktoś nie uwolnie zamontować szyby i teraz mi się krzywo opuszczają i podnoszą i tu mam pytanie. Czy jest możliwość zrobienia drzwi z szybami elektrycznymi? Chodzi mi np o to że już bym kupił całe drzwi z elektronika i czy ciężko by było podpiąć je do auta? Czy jest sens z tym się bawić? I jakie mogą być koszty?
Mechanizmy,przekaczniki i wiazki kosztuja od 100 do 200 zl zalezy jaka okazje trafisz. Nie ma poyrzeby kupowania calych drzwi, do twoich z korbkami bez problemu zamontujesz elektryke. Nie mam tylko pewnosci czy wiazka pod deska jest przygotowana pod elektryke czy tez trzeba befzie dolozyc pare kabli
Jeśli okaże się że tej wiązki nie będzie to czy duży problem pociągnąć te kable?
Jesli kupisz kompletny swap elektryki i sprzedajacy dobrze oddzieli wiazki to bedziesz musial tylko podpiac plus,minus,i schowac te kable pod deske. Odepnij sobie kostke przy drzwiach i zobacz ile tam jest kabli,bardzo mozliwe ze jest przystosowana pod elektryke