PDA

Zobacz pełną wersję : zawieszenie mts do fastback'a

WARIATPRO
31-03-15, 20:14
chciałbym się was popytać co sądzicie o produktach MTS Technik a mianowicie o zawieszeniu gwintowanym link : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5195791632&ref=last-visited
mam dość spory dylemat czy wgl to będzie dośc wytrzymałe bo fundusz na zbyt wiele nie pozwala a na gwałt pasuje wymieniać bo fabryczne sprężyny już dawno odmówiły posłuszeństwa i cifek jak go kupiłem to już dość ładnie stukał po sprężynach na każdym dołku
najbardziej jestem ciekawy co sądzicie o tym produkcie może ktoś z was już je montował albo wasi znajomi będe bardzo wdzięczny za sensowne i oczywiście na podany temat

Labed2007
31-03-15, 20:29
Jak dla mnie kicha, to zawieszenie strasznie głośno pracuje, przód miękki a tył twardy... Ja pojeździłem na tym dwa lata,teraz założyłem eibachy na nowe amortyzatory kyb i jest o wiele lepiej w stosunku do mts'a.

WARIATPRO
31-03-15, 20:38
tylko nasuwa się pytanie czy jak kupie taki komplecik już tak ogólnie to czy są jeszcze jakieś inne elementy które też trzeba zmieniać ? chodzi mi np o tuleje wachaczy itd...

sawis
01-04-15, 11:17
Najlepiej to pojedz na stacje diagnostyczna i niech Ci sprawdza co jest do wymiany, moze to nie wina tego co chcesz wymieniac

Meche
01-04-15, 12:24
Jest juz temat o mts v3 z opiniami w dziale, poszukaj a sie dowiesz

WARIATPRO
01-04-15, 19:55
Byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie linka i oczywiscie temat do zamknięcia i proszę nie piszcie że jestem lenien tylko rzadko bywam na tym forum i watpie ze bd w stanie ten watek odnaleźć