Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pioneer DEH-P7000BT nie odczytuje kilku folderów z USB

!markos
29-03-15, 00:48
Problem jak w temacie. Pamięc USB jest nowa i sprawna (ADATA UV131 32GB), zamieniona na wszelki wypadek na inną (GOODRAM Point 16GB) i na jeszcze inną (SanDisk Cruzer Edge 16GB). Na wszystkich dzieje się to samo, radio nie odczytuje kilku folderów. Pierwsze o czym pomyślałem, to może jakieś polskie znaki w nazwach plików, czy inne dziwne "krzaki" tekstowe, ale nic takiego nie ma. Na wszelki wypadek usunąłem wszystkie polskie znaki, nawiasy i inne ozdobniki, ale nic się nie zmieniło - radio nadal nie chce odtworzyć zawartości kilku folderów. Foldery widać przy przeglądaniu zawartości pamięci, ale nie można ich odtworzyć - radio nie wyświetla zupełnie nic i milczy. Pliki na całej pamięci są w tej samej jakości - stałe 320kbps. Co ciekawe ta sama pamięc USB (GOODRAM Point) w poprzednim samochodzie (Soul) działała w fabrycznym odtwarzaczu w 100%, wszystko co było na pamięci dawało się odtworzyć. Ktoś ma pomysł jak temu zaradzić? Trochę głupio kiedy to radio decyduje czy mogę czegoś posłuchać...

sadam
29-03-15, 07:26
a może wystarczy zrobić FAT>NTFS lub odwrotnie?

!markos
29-03-15, 09:25
Z instrukcji:
File system: FAT32 and FAT16

krystof1994
29-03-15, 13:58
może za dużo nawrzucałeś w foldery których nie czyta? albo spróbuj z jakimś mniejszym penem.

!markos
29-03-15, 14:15
może za dużo nawrzucałeś w foldery których nie czyta?
- Up to 15 000 files on a USB portable audio player/USB memory can be played back.
- Up to 500 folders on a USB portable audio player/USB memory can be played back.Problem nie ma nic wspólnego z ilością plików, każdy folder to osobna płyta, nigdy nie śmiecę po 300 plików na folder.

spróbuj z jakimś mniejszym penem
zamieniona na wszelki wypadek na inną (GOODRAM Point 16GB) i na jeszcze inną (SanDisk Cruzer Edge 16GB)

Infi
29-03-15, 14:39
a nie masz w folderach innych plikow poza mp3? bo jak mialem poprzednia stacje pioneera to lubila wywalac Unplayble file gdy oprocz mp3 trafila sie tracklista winampa i wtedy na niej z automatu wywalalo blad. no i bledy w pioneerach sa na tyle idiotyczne ze nawet jak wrzucisz nowy pendrive itp to bedzie pamietac blad ostatni i trzeba zresetowac radio.

!markos
29-03-15, 14:49
Nie, czysto, zawsze na to patrzę. Błędów brak. Aktualnie czyszczę cały pendrive z okładek płyt, potem pozbędę się tagów v2, zostawię same v1, może coś z tego w końcu wyjdzie, bo już nie wiem gdzie mam szukać.

gumis1990
29-03-15, 20:32
Ja mam na pendrive goodram 32gb fat32 ponad 180 folderow(kazdy folder to album) kazdy utwor jest wytagowany i dziala super, mam pioneera 3400 uhb czy jakos tak, u mnie wszystko smiga, patrzyles czy jak wlaczysz na kompie pendriva i odtworzysz z niego muzyke to dziala?

!markos
29-03-15, 20:58
Serio pytasz...? Tak, działa.