Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Malowanie auta 5g

ehaa2
28-03-15, 16:08
Witam, jaki przybliżonych kosztów mogę się spodziewać - gdy chciałbym pomalować cały samochód + wspawanie reperaturek?

Bo zastanawiam się nad kupnem jakieś budy i oddać w ręce lakiernika ..

Mobilek
28-03-15, 17:10
Koszta zależnie od materiałów, fachowości lakiernika/blacharza, kto rozbiera auto na części, czy wycinasz szyby żeby zrobić porządnie itd itd. Ceny od XX bo ktoś to może umalować w garażu po kilka dobrych tysięcy żeby było profesjonalnie

kubson012
28-03-15, 17:32
Mysle ze od 2000 w zwyz tak jak Mobilek pisze ciezko powiedziec ale mysle ze jak cchesz po prostu bez szalu razem z reperaturkami to ok 4000.

Calypso
29-03-15, 12:41
Cena jest bardzo indywidualna i nikt nie napisze Ci przybliżonej kwoty. Ja za swoje coupe V gen przy pracach: wycinanie szyb, wstawianie reperaturek błotników i progów, malowanie w komorze wraz z wnękami przy użyciu dobrych materiałów 5k +

Bado
29-03-15, 23:37
Tak jak poprzednicy piszą.
Zależy czy chcesz malować całość czy tylko zewnątrz no i jaki lakier. Taniej chyba idzie położyć akryl niż metalik.
Słyszałem też, że ceny zaczynają się od 3k ale widzę, że nawet od 5...

kurak91
30-03-15, 10:52
A tak przy okazji żeby nie robić tematu nowego ile kosztuje mniej więcej wstawienie progu i reperturek na tył? Czy nie da się tak tego wycenić

HEG8
30-03-15, 10:55
Nie możecie pojeździć po blacharzach i lakiernikach w swojej okolicy i popytać ich o takie rzeczy?:rolleyes:

!markos
30-03-15, 12:47
To wymaga wysilenia się i wykonania kilku telefonów, albo spalenia 2 litrów benzyny. Zwykle jest to zbyt trudne, prościej wklepać nowy wątek na forum, z którego i tak nic nie wyniknie, bo lakiernik w ich okolicy weźmie 2x tyle co pisali na forum.