Zobacz pełną wersję : Dokładki przednia i tylna Honda civic VI 5d przedlift
Witam serdecznie. Z racji tego, że kupienie oryginalnej dokładki do przedlifta 5d graniczy z cudem, a pewnie wiele osób chciało by je mieć tylko nie jakiś tam laminat który szybko popęka. Więc istnieje możliwość stworzenia odlewu i wykonania go z ABS. Tylko własnie potrzeba paręnaście osób co by chciały zamówić takie coś no i pewnie ktoś kto by mógł dać dokładki do odlewu. Ja niestety posiadam dokładek. Piszcie co o tym sądzicie, czy jesteście zainteresowani tematem itp. Myślę, że razem uda nam się coś wykombinować :D
Możesz miec problem ze znalezieniem parenastu osob, bo nie każdy posiadacz slyszal o tych dokladkach ;)
Na allegro jeden facet sprzedaje takie przednie dokładki, ale są z laminatu. Zderzenia z psem raczej nie przetrwa, ale to jedyna sensowna opcja.
Właśnie jest strasznie duży problem :( dlatego pisze na forum. Z dokładka tylną z laminatu jeszcze bym wytrzymał :D Ale przednia to porażka lekka gleba i będzie pękać co jakiś czas :( Słyszałem że dokładka tylna z polifta nie pasuje, tylko dlaczego jak zderzaki z tylu są chyba takie same ??
Tylne różnią się listwą (przedlift jej nie ma) i maja całkiem inny dół.
Nawet chlapacze nie są zamienne.
ale zderzak z polifta pasuje do przedlifta ?
dla dokładki z tyłu jestem w stanie wymienić zderzak z mojego przedliftowego na poliftowy i założyć dokładkę tylko potrzebuje potwierdzenia że taki zderzak będzie pasować
Ciekawy temat, ja bym się pisał na taka dokładkę, tylko zależy jaka kwota by była za taki bajer
ale zderzak z polifta pasuje do przedlifta ?
dla dokładki z tyłu jestem w stanie wymienić zderzak z mojego przedliftowego na poliftowy i założyć dokładkę tylko potrzebuje potwierdzenia że taki zderzak będzie pasować
Raczej pasują zamiennie, bo gdzieś widziałem autko ze zmienionym zderzakiem.
Sam nad tym myślałem, ale nie podoba mi się poliftowy zderzak :S
Poza tym na forum jest przedlift z przedliftowym zderzakim z dokładką vtis z laminatu.
Tylko gdzie taką dokładkę na tył z laminatu dostać bo szukałem i nie mogłem znaleźć :(