Zobacz pełną wersję : Honda Civic
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca mi się kupić hondę civic VI coupe ( rok 97, silnik d16y8 w dobrym stanie bez lpg) W hondzie trzeba wymienić zderzak przedni, tylny, lampy przednie, tylne. Blacha jest w bardzo dobrym stanie oryginalna bez rdzy. Cena hondy to 5500 zł(do negocjacji) i teraz nasuwa się pytanie czy to dobra cena czy lepiej sobie odpuścić . Dodam że to będzie mój pierwszy samochód i budżet trochę mam ograniczony. Z góry dziękuje za pomoc. ;)
Zderzaki w kolorze po 300-400zl/szt
Lampy przód i Tyl może z 600zl łącznie
Zbij z ceny i weź jak jest w bdb kondycji i nie trzeba więcej w nią lądować kasy na start ;)
no i zobacz stan zawieszenia, czyli tuleje i oczywiscie cukierasy które są najwieksze i chyba najdroższe... potem mamy amorki za dobre KAYABA musisz dać około 200zł za sztuke, zobacz też tarcze czy oblecą bo to też koszt w granicach 300zł plus klocki...
Dzięki Panowie za informacje. Oglądałem dzisiaj dokładnie tą hondę. Gościu nie chciał negocjować ceny i do tego było wybite zawieszenie, będę szukał dalej.