Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zaieszenie ISC N1

michaljaglarz
04-03-15, 14:17
Koledzy , szukałem na forum ale nic nie znalazłem więc pytam.
Interesuje mnie zawieszenie ISC N1 w wersji racing , jako że buduje Civica EK4 na tor (nie używam tego auta cywilnie ) .
I tu moje pytanie : Czy ktokolwiek z Was ma to u siebie założone ?
Wiem że jest z Tajwanu i często porównywane do K-Sport ale jest sporo tańsze i ma profi regulacje odbicia na której mi zależy.
Od razu powiem że nie stać mnie na KW V3 ( 7500 pln vs ISC 3500 pln) itp a niższe modele renomowanych producentów nie oferują tyle ustawień co "ŻÓŁCI BRACIA" :)
BC Racing to też wydatek około 1000pln więcej.
Bardzo proszę a jakiekolwiek opinie a najbardziej mi zależy na tych "sportowych" , trwałość oraz ich realna użytecznośc

qureku.
04-03-15, 14:38
I tu moje pytanie : Czy ktokolwiek z Was ma to u siebie założone ?

Moich paru znajomych i każdy sobie chwali ( parę razy jezdziłem i zawieszenie naprawdę fajnie pracuje- mówię tu o jeździe torowej) . Plus tego zawiasu jest taki, że można kupić każdą najdrobniejszą rzecz osobno.

PS. spóźniłeś się, bo był organizowany zakup grupowy na te zawieszenie.

michaljaglarz
04-03-15, 15:00
Za ile kasy poszlo ? A jak w jezdzie nie torowej a wyczynowej typu
szybkie kjs z glebokimi cieciami na cywilnych drogach ?
Skad sa ci znajomi? Dali by sie przejchac ? :-D :-D
Kazde info dla mnie jest wazne bo zbiera sie drugi zakup grupowy i mam czas
do polowy kwietnia na decyzje

qureku.
04-03-15, 15:07
Za ile kasy poszlo ?

Cena wersji RACING LUB DRIFT + camber plate +pillowball - 3100 brutto.

Cena wersji SPORT - 2800 - jest ona bez Pillowball (łożysko górne) i bez camber plate regulacja pochylenia koła.

szybkie kjs z glebokimi cieciami na cywilnych drogach ?

Myślę, że spokojnie da radę

Dali by sie przejchac ? :-D :-D

Rajdówki i żon się nie pożycza ;). Część z nich na pewno będzie na zlocie pod koniec maja

michaljaglarz
04-03-15, 16:17
Ok , widze że niewiele strace bo teraz ten zestaw kosztuje 3200 pln.
A którzy to użytkownicy forum ? Bo bym zagadał i pofatygował się na zlot :)

qureku.
05-03-15, 10:02
A którzy to użytkownicy forum ? Bo bym zagadał i pofatygował się na zlot

Nie ma ich na forum, ale pewnie będą na zlocie.

Sporo osób upala na tym zawieszeniu i jakbym miał decydować się na zakup, to bym wybrał ISC

Tańsze koni 1130 posiada płynną regulację twardośći, ale spirngi są za miekkie na tor ( wiem, bo miałem i upałem na nim). AP jest ok, ale nie posiada regulacji twardosci, a z regulacja kosztuje podobnie jak isc ( nie pamietam dokładnie)

michaljaglarz
05-03-15, 11:53
Ap z regulacja twardosci juz niema . , pytalem. Zastapili to zawieszeniem ST -XA
.Uzywk AP na forum chodza za 1500 na forum. Wole kupić nowke i juz prawie jestem zdecydowany
na to ISC biorac pod uwage ze kielce to dla mnie priorytet . Szkoda ze dostawa bedzie dopiero w lipcu

kwiatu
05-03-15, 14:58
Isc mam, zdecydowanie najlepszy zawias na rynku jeśli chodzi o torowe upalanie :)

Tapniete z iPhone 6.