Zobacz pełną wersję : Jaka sprężarka do klimy do Hondy Fr-V 2.0 benzyna?
Czołem, muszę wymienić spreżarkę do klimy i mam problem ze znalezieniem właściwego modelu, bo na różnych stronach podają różne firmy (denso,hadsys lub sanden). Chcę kupic uzywaną, ale nie mam pewności co do modelu. Jak ktos ma pojecie co tam dokładnie wchodzi, to będę wdzięczny.
MotoAutko_pl
02-03-15, 13:40
Denso będzie dobrym wyborem jednak może w pierwszej kolejności sprecyzuj jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel i dopiero wtedy doradzimy konkretną firmę.
cena juz chyba nie gra roli,(choc wolałbym cos regenerowanego lub jakis zamiennik) tylko problem jest ze zdobyciem tego. Zastanawiam się czy średnica krążka na pasek ma duże znaczenie. Chodzi mi o to, że według moich pomiarów i dochodzenia internetowego powinno byc 120mm, ale mam kompresor do kupienia KEIHIN HS 110R o śr. 110. Pytanie czy bedzie pasował?
MotoAutko_pl
26-03-15, 09:00
Jeżeli ma średnice 110 to powinien pasować,za ile możesz go kupić? Jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny to koniecznie daj znać na forum na co się zdecydowałeś,czekamy na Twoją odpowiedź.